ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΣτην Αθήνα το φετινό συνέδριο του European Airshow Council

Στην Αθήνα το φετινό συνέδριο του European Airshow Council

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί, το διάστημα 28 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου, το συνέδριο του EAC (European Airshow Council).

Η “ATHENS FLYING WEEK” επίσημος συνδιοργανωτής του φετινού συνεδρίου, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «αναγνωρίζεται ως μια από τις σημαντικότερες αεραθλητικές διοργανώσεις διεθνώς και κέρδισε για την Αθήνα τη φιλοξενία της ετήσιας συνάντησης όλων όσων συμβάλλουν στη διοργάνωση των μεγαλύτερων airshow της Ευρώπης.

Οι επικεφαλής των μεγαλύτερων αεροπορικών εθνικών ακροβατικών ομάδων όπως αυτές του Βελγίου, της Πολωνίας, της Ιορδανίας, της Δανίας, της Σουηδίας, της Ελβετίας, της Γαλλίας, της Νορβηγίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Ουγγαρίας, της Κροατίας, της Ιταλίας, της Τσεχίας, της Ιορδανίας, του Καναδά αλλά και των RED ARROWS από τη Μεγάλη Βρετανία, φημισμένοι αεροπόροι-σταρ του ακροβατικού αεραθλητισμού θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με τους διοργανωτές των airshows στο πλαίσιο ενός Συνεδρίου-Workshop με επίκεντρο την αρτιότητα και την ασφάλεια των airshows».

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν και δύο επί μέρους σεμινάρια ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και υψηλής τεχνογνωσίας, το Fast Jet Solo Display Pilot Safety Workshop με τη συμμετοχή και των Ελλήνων πιλότων της ομάδας ΖΕΥΣ της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που εδώ και χρόνια αποτελούν κορυφαία επιλογή των airshows διεθνώς και αναμένονται σε όλο τον κόσμο με θαυμασμό για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στους αιθέρες. Οι δημοφιλέστεροι πιλότοι που εκτελούν solo performances θα ενώσουν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία τους για να προσφέρουν ακόμα καλύτερο και ασφαλέστερο θέαμα.

Ακόμα, σε δύο ενότητες, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα Emergency Planning and Business Continuity τομείς που απασχολούν τους διοργανωτές των airshows και στοχεύουν τη διαρκή τους βελτίωση μέσω της ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών.

Να σημειωθεί ότι, η “ATHENS FLYING WEEK”, για 8η συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 21 και 22 Σεπτεμβρίου στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο