ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΣτην Αθήνα, 11-13 Οκτωβρίου, το “GACS 2017” του ICAO

Στην Αθήνα, 11-13 Οκτωβρίου, το “GACS 2017” του ICAO

Στην Ελλάδα θα τελεστεί το 2ο Παγκόσμιο Αεροπορικό Συμπόσιο Τεχνικής Συνεργασίας (GACS 2017) του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO), που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α).

Βασική θεματική του Συμποσίου θα είναι η «Διαχείριση της Αλλαγής: Οικοδομώντας μια Ασφαλή Αειφόρο Αεροπορική Κοινότητα» και θα πραγματοποιηθεί 11-13 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο DIVANI APOLLON PALACE & THALASSO HOTEL στην Βουλιαγμένη.

Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου θα μιλήσουν η γενική γραμματέας ICAO Dr.Fang LIU, ο υπουργός Υποδομών – Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο διοικητής της ΥΠΑ Κωνσταντίνος Λιντζεράκος, ο πρόεδρος του ΔΑΑ Δημήτριος Δημητρίου, ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΑΑ Γιάννης Παράσχης, ο Ivan Galan τεχνικός διευθυντής ICAO, o Luis Fonseca de Almeida διευθυντής ICAO στο Παρίσι, ο Frank Brenner γενικός διευθυντής του Eurocontrol και ο Salavatore Sciacchitano ειδικός γραμματέας ECAC.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «ο ICAO και το Γραφείο Τεχνικής Συνεργασίας, συνεισφέρει στην ανάπτυξη και εφαρμογή προγραμμάτων που βοηθούν τα κράτη – μέλη του, να ευθυγραμμίζονται με τις υποχρεώσεις τους σύμφωνα με την σύμβαση του Σικάγο.

Παράλληλα υποστηρίζει τις τεχνικές υποδομές που είναι απαραίτητες για την βιώσιμη ανάπτυξη της αεροπορικής κοινότητας και προσφέρει μια μοναδική πλατφόρμα ανταλλαγής απόψεων και ιδεών στους επαγγελματίες της κοινότητας και δίνει βήμα στους παρόχους αεροναυτιλίας στην βιομηχανία.

Στο συμπόσιο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από 191 κράτη-μέλη του ICAO».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο