ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΣτις 10 Νοεμβρίου το «RADAR Open Day» στους Αγίους Δέκα (Κέρκυρα)

Στις 10 Νοεμβρίου το «RADAR Open Day» στους Αγίους Δέκα (Κέρκυρα)

Για 2η χρονιά, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Κέρκυρας, διοργανώνει το RADAR Open Day, την ανοιχτή ημέρα επίσκεψης στις εγκαταστάσεις του RADAR Αγίων Δέκα, στις 10 Νοεμβρίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να ενημερωθούν για τα συστήματα που λειτουργούν εκεί, για την ασφάλεια των πτήσεων.

Posted by Dimitris Roussos on Sunday, October 27, 2019

Μέλη του συλλόγου θα ξεναγήσουν τους επισκέπτες στις εγκαταστάσεις και θα εξηγήσουν τη λειτουργία του RADAR, των ηλεκτρονικών Συστημάτων Επικοινωνιών και Επιτήρησης, που χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια των πτήσεων στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, αλλά και γενικότερα στον ελληνικό εναέριο χώρο.

Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να δουν από κοντά το κινητό Radar καιρού, που έχει εγκατασταθεί προσωρινά από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, για ερευνητικούς σκοπούς.

Να σημειωθεί ότι, το Radar Open Day στους Αγίους Δέκα, γίνεται επί τη ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Hμέρας Ηλεκτρονικού Ασφάλειας Εναέριας Κυκλοφορίας, ενώ σε περίπτωση βροχής θα μεταφερθεί για την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο