ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΣτο ΕΣΠΑ, με δαπάνη 11,74 εκατ., εντάχθηκε η εγκατάσταση συστημάτων επικοινωνιών και καταγραφής φωνής (VCRS) σε 18 περιφερειακά αεροδρόμια

Στο ΕΣΠΑ, με δαπάνη 11,74 εκατ., εντάχθηκε η εγκατάσταση συστημάτων επικοινωνιών και καταγραφής φωνής (VCRS) σε 18 περιφερειακά αεροδρόμια

Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε η εγκατάσταση συστημάτων επικοινωνιών και καταγραφής φωνής (VCRS) για την εξυπηρέτηση των αναγκών των υπηρεσιών εναέριας κυκλοφορίας (ATS) σε 5 διεθνείς αερολιμένες (Κέρκυρας, Ρόδου, Κω, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου) και σε 13 περιφερειακούς αερολιμένες (Αλεξανδρούπολης, Καβάλας, Λήμνου, Σάμου, Χίου, Ακτίου, Ιωαννίνων, Σκιάθου, Μήλου, Καρπάθου, Πάρου, Καλαμάτας, Σητείας), καθώς και στο Κέντρο Ελέγχων / Δοκιμών (ΚΗΕΜΣ) της ΥΠΑ.

Αυτό αναφέρει η σχετική απόφαση που υπογράφει η ειδική γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκη Δανδόλου.

Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής και η δημόσια δαπάνη που προτείνεται για εγγραφή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ανέρχεται σε 11.749.000 ευρώ.

Η ημερομηνία έναρξης της πράξης ορίζεται η 25η Μαίου 2020 και η ημερομηνία λήξης της πράξης ορίζεται η 31η Δεκεμβρίου 2023.

Το σύνολο των παραδοτέων προκύπτει από την απαίτηση διπλών συστημάτων καταγραφής φωνής για τα πέντε μεγάλα αεροδρόμια, σε παράλληλη λειτουργία, για επίτευξη πλήρους πλεονασμού (full redundancy).

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Σχόλια
  • Βέβαια ΕΣΠΑ ΚΑΙ CEF! Σωθήκαμε!!!

    Και το Unit Rate(τιμή μονάδας) για το 2017 στα 21,5!!! Για δε το 2018 και 2019…κανενα στοιχειο!

    Τυχαίο δε νομιζω!

    Για να πληρωνουν οι stakeholders λιγότερα…εις βαρος των συστημάτων της αεροναυτιλίας!!!

    22 Αυγούστου, 2019

Αφήστε ένα σχόλιο