ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΣυμφωνία πτήσεων κοινού κωδικού μεταξύ Gulf Air και Aegean Airlines

Συμφωνία πτήσεων κοινού κωδικού μεταξύ Gulf Air και Aegean Airlines

Η Gulf Air, εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν και η Aegean Airlines συμφώνησαν συνεργασία πτήσεων κοινού κωδικού, διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τα δίκτυά τους στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή αντίστοιχα.

Ειδικότερα, οι ταξιδιώτες μπορούν πλέον να πετούν από το Μπαχρέιν, μέσω Αθήνας, από και προς τις ευρωπαϊκές πόλεις των Βρυξελλών και της Ρώμης, ενώ οι ταξιδιώτες από τη Γενεύη, το Μιλάνο και τη Βιέννη, μπορούν πλέον να πετάξουν με πτήσεις κοινού κωδικού, μέσω Αθήνας, προς το Μπαχρέιν με τη Gulf Air.

Ο Κος Ahmed Janahi, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Gulf Air, είπε: «Η δέσμευσή μας για ενίσχυση του δικτύου της Gulf Air, ισχυροποιείται μέσω αυτής της συμφωνίας κοινών κωδικών.

Θα μας επιτρέψει να μεταφέρουμε τους επιβάτες μας σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, που βρίσκονταν πέραν του υπάρχοντος δικτύου μας.

Παράλληλα, θα δώσει τη ξεχωριστή δυνατότητα σε επιβάτες από περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις, να επισκεφτούν το Βασίλειο του Μπαχρέιν, βιώνοντας τα μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε».

«Καλωσορίζουμε αυτή τη νέα συνεργασία με τη Gulf Air και πιστεύουμε ακράδαντα πως τα συνδυασμένα δίκτυα των δύο αερομεταφορέων, θα παρέχουν στους επισκέπτες μας νέες ταξιδιωτικές δυνατότητες, όχι μόνο ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μπαχρέιν, αλλά και πέραν αυτών», δήλωσε ο Τάσος Ραυτόπουλος, Διευθυντής Σχεδιασμού Δικτύου και Συμμαχιών της Aegean Airlines.

Ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν πραγματοποιεί όλη τη χρονιά τέσσερις πτήσεις ανά εβδομάδα από/προς τη Μανάμα και την Αθήνα, επιπροσθέτως των διπλών ή και περισσοτέρων πτήσεων προς δέκα πόλεις από τον αραβικό κόσμο (GCC) και χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, έχοντας ως ενδιάμεσο σταθμό το Μπαχρέιν, πριν φτάσουν στους τελικούς τους προορισμούς, εντός του δικτύου της Gulf Air.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο