ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΕκκίνηση της επένδυσης στο Ελληνικό υπόσχεται η κυβέρνηση. Συνάντηση Αδ. Γεωργιάδη με τον δ/νοντα σύμβουλο της Lamda Development

Εκκίνηση της επένδυσης στο Ελληνικό υπόσχεται η κυβέρνηση. Συνάντηση Αδ. Γεωργιάδη με τον δ/νοντα σύμβουλο της Lamda Development

Σε μια συμβολική κίνηση, η πρώτη συνάντηση του νέου υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development, Οδυσσέα Αθανασίου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Όπως ανέφερε ο ίδιος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (σχετική φωτογραφία), «η πρώτη μου συνάντηση στο υπουργείο ήταν με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development κ. Οδυσσέα Αθανασίου για να δούμε συνολικά όλες τις εκκρεμότητες για το Ελληνικό. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή αυτό το έργο να ξεμπλοκάρει και αυτό θα γίνει».

Επίσης, σε ερώτηση δημοσιογράφου, κατά την προσέλευσή του στο υπουργείο, το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε επ’ αυτού ότι «Είχα μία πρώτη ενημέρωση για τα ακριβή στάδια που χρειάζονται να γίνουν προκειμένου να ξεκολλήσει η επένδυση και να ξεκινήσει το έργο στα αλήθεια. Είναι ένα σύνθετο έργο, αλλά επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει προσωπικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, θα συντονίσει όλα τα εμπλεκόμενα Υπουργεία για να προχωρήσουμε πολύ πιο γρήγορα»

Σημειώνεται ότι, πριν από λίγες ημέρες, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε προχωρήσει στην έκδοση ΚΥΑ για το Ελληνικό, η οποία – ωστόσο – δεν ικανοποίηση την Lamda Development, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει αντιπαράθεση μεταξύ των δυο πλευρών.

Η εν λόγω ΚΥΑ πιθανότατα θα αποσυρθεί και γι’ αυτό το λόγο, συναντήθηκε χθες ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο