ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΤα υδροπλάνα έχουν πολλούς υποστηρικτές: Υπέρ τους και η ΠτΔ

Τα υδροπλάνα έχουν πολλούς υποστηρικτές: Υπέρ τους και η ΠτΔ

Μπορεί η απογείωση των υδροπλάνων στην Ελλάδα να πηγαίνει από… καλοκαίρι σε καλοκαίρι, ωστόσο η αναγκαιότητά τους αναγνωρίζεται ολοένα και από περισσότερους.

Σίγουρα, τα υδροπλάνα δεν θα αντικαταστήσουν τα αεροπλάνα και τα πλοία της ακτοπλοΐας, αφού δεν έχουν τέτοιες επιχειρησιακές ικανότητες, αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα χρήσιμο, συμπληρωματικό συγκοινωνιακό μέσο, ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές και ακριτικά νησιά.

Υπέρ των υδροπλάνων τάχθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κα. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η οποία επισκέφτηκε χθες το Καστελόριζο.

Φωτογραφία INTIME - Στο Καστελόριζο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη

«Γνωρίζω τα προβλήματα του νησιού, την αίσθηση της απομόνωσης που γίνεται εντονότερη μετά το πέρας της τουριστικής περιόδου, την ελλιπή υγειονομική κάλυψη, τις ανεπαρκείς υποδομές.

Γνωρίζω επίσης ότι στο νησί σας έχουν δρομολογηθεί σημαντικά αναπτυξιακά έργα που θα βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσής σας, όπως το υδατοδρόμιο, η ανάπλαση του λιμανιού, η συντήρηση των σχολικών μονάδων και του οδικού δικτύου, η ανακαίνιση του ναού του Αη Γιώργη», ανέφερε η ΠτΔ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο