ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΤεχνικός σύμβουλος για το Ελληνικό αναλαμβάνει ο πρόεδρος του TEE, Γ. Στασινός

Τεχνικός σύμβουλος για το Ελληνικό αναλαμβάνει ο πρόεδρος του TEE, Γ. Στασινός

Καθήκοντα τεχνικού συμβούλου για την επένδυση στο Ελληνικό αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (TEE), Γιώργος Στασινός.

Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, στο Επιμελητήριο, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρό του, παρουσία και του υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκου Παπαθανάση.

Ειδικότερα, ο υπουργός δήλωσε: «Όπως έχουμε τονίσει με κάθε ευκαιρία, η εμβληματική επένδυση του Ελληνικού θα προχωρήσει άμεσα. Θέλουμε να δώσουμε με το σημαντικό αυτό έργο ξεκάθαρο μήνυμα ότι στην Ελλάδα γίνονται επενδύσεις και δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας. Προχωρούμε με συγκεκριμένες κινήσεις στην επίλυση όλων των προβλημάτων.

Στην προσπάθεια αυτή, είναι όχι μόνο χρήσιμη, αλλά απαραίτητη η συμμετοχή του ΤΕΕ και του προέδρου, κ. Στασινού, προκειμένου οι επιλογές που θα γίνουν να έχουν και την κατάλληλη επιστημονική τεκμηρίωση».

Από την πλευρά του, ο κ. Στασινός είπε: «Προσπαθούμε με συνέπεια να ενισχύσουμε κάθε προσπάθεια, κάθε κυβέρνησης, που συμβάλλει στην πραγματική ανάπτυξη, δημιουργεί δουλειές και εισόδημα.

Η επένδυση στο Ελληνικό είναι ένα σύνθετο τεχνικό σχέδιο, που οφείλουμε να προωθήσουμε με τεχνική επάρκεια κι επιστημονική πληρότητα. Για μια ανάπλαση που έχει αργήσει πολύ, με περιβαλλοντικό όφελος για όλη την Αττική».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο