ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΤην Αθήνα με το Ντουμπρόβνικ, το Ζάγκρεμπ και το Σπλιτ θα συνδέει, τη φετινή θερινή περίοδο, η Croatian Airlines

Την Αθήνα με το Ντουμπρόβνικ, το Ζάγκρεμπ και το Σπλιτ θα συνδέει, τη φετινή θερινή περίοδο, η Croatian Airlines

Εκδήλωση για εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου πραγματοποίησε, με την υποστήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Croatia Airlines, ο εθνικός αερομεταφορέας της Κροατίας, που εφέτος γιορτάζει τα 30ά γενέθλιά του.

Την εκδήλωση, η οποία περιλάμβανε παρουσιάσεις της Croatia Airlines και της πόλης του Ζάγκρεμπ, τίμησαν με την παρουσία τους ο πρέσβης της Κροατίας, Aleksandar Sunko, η Aurelija Leskovar, area manager Κροατίας και Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Croatia Airlines, η Anamarija Jurinjak, επικεφαλής του τμήματος Προωθητικών Ενεργειών της Croatia Airlines, η Martina Tomljenovic, εκπρόσωπος του Οργανισμού Τουρισμού του Ζάγκρεμπ και η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Η εκδήλωση για τους Έλληνες τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη των πτήσεων της Croatia Airlines για τη θερινή περίοδο 2019.

O G. Prokopec, εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Κροατίας, ο πρέσβης της Κροατίας, Al. Sunko, η An. Jurinjak, επικεφαλής του τμήματος Προωθητικών Ενεργειών της Croatia Airlines , η M. Tomljenovic, εκπρόσωπος του Οργανισμού Τουρισμού του Ζάγκρεμπ , η Au. Leskovar, area manager Κροατίας και ΝΑ Ευρώπης της Croatia Airlines, η Ζ. Σκρέκη, δ/νουσα σύμβουλος της Intermodal Air που αντιπροσωπεύει την Croatia Airlines στην Ελλάδα, η Ιω. Παπαδοπούλου, δ/ντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΔΑΑ και ο Αντ. Ροσσολάτος, εμπορικός δ/ντής της Intermodal Air.

Μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, η Croatia Airlines θα συνδέει την Αθήνα με το Ντουμπρόβνικ και το Ζάγκρεμπ καθημερινά εκτός Παρασκευής και από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου θα αναχωρεί απευθείας πτήση από την Αθήνα προς το Σπλιτ κάθε Σάββατο.

Να σημειωθεί ότι, την φετινή περίοδο, η Croatia Airlines θα πετάει απευθείας προς 38 προορισμούς, σε 24 χώρες της Ευρώπης.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο