ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΤην Αθήνα με το Ομάν θα συνδέει καθημερινά, από τον Ιούνιο του 2019, η Oman Air

Την Αθήνα με το Ομάν θα συνδέει καθημερινά, από τον Ιούνιο του 2019, η Oman Air

Την πρωτεύουσα του Ομάν, τη Μουσκάτ, θα συνδέει καθημερινά με την Αθήνα, από τον Ιούνιο του 2019, η Oman Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Σουλτανάτου του Ομάν.

Η καθημερινή πτήση της Oman Air προς και από την Αθήνα θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος της Boeing τύπου 737 MAX.

Η πτήση της Oman Air στην Αθήνα (WY 191) θα αναχωρήσει από το Μουσκάτ στις 14:45 και θα φτάσει στην Αθήνα στις 19:50. Η πτήση επιστροφής θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 00:20 και θα φτάσει στο Μουσκάτ στις 06:35.

Η διάρκεια της πτήσης είναι περίπου 5 ώρες.

Σύμφωνα με τον Eng. Abdul Aziz Al Raisi, διευθύνοντα σύμβουλο της Oman Air, «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι και ευτυχείς που προσθέτουμε την Αθήνα στο ταχέως αναπτυσσόμενο δίκτυο μας, αποτελεί το πρώτο από τα πολλά νέα δρομολόγια που θα ξεκινήσει το 2019.

Το Ομάν έχει ισχυρές διμερείς σχέσεις με την Ελλάδα και η εισαγωγή αυτής της νέας πτήσης σίγουρα θα συμβάλει στην ενίσχυση των σχέσεων ακόμη περισσότερο.

Η νέα διαδρομή θα επιτρέψει επίσης στους επισκέπτες της Oman Air να εξερευνήσουν μια αξιοθαύμαστη πόλη με έναν αρχαίο πολιτισμό γεμάτο ιστορία και καταπληκτικά τοπία».

Σε δηλώσεις του o Γιάννης Παράσχης, διευθύνων σύμβουλος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, τονίζει «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόφαση της Oman Air να προσθέσει την Αθήνα στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο της.

Αυτή η σημαντική προσθήκη δικτύου είναι μεγάλη είδηση για τους ταξιδιώτες και στα δύο άκρα της διαδρομής, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την Αθήνα και το Μουσκάτ, δύο ιστορικούς και συναρπαστικούς προορισμούς.

Επιπρόσθετα, είναι μια σημαντική εξέλιξη που ενισχύει τη συνδεσιμότητα των Αθηνών σε στρατηγικές αγορές πέρα από το Μουσκάτ.

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην Oman Air και δεσμευόμαστε να στηρίξουμε τον νέο μας εταίρο για μια εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία στην αγορά της Αθήνας».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο