ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΤην υπηρεσία «off airport check-in» θα παρέχει στους επισκέπτες της 83ης ΔΕΘ η Fraport Greece

Την υπηρεσία «off airport check-in» θα παρέχει στους επισκέπτες της 83ης ΔΕΘ η Fraport Greece

Την πρωτοποριακή υπηρεσία «off airport check-in», η οποία προσφέρεται από όλους τους κορυφαίους διαχειριστές αεροδρομίων στο πλαίσιο συνεδρίων και εκθέσεων, θα παρέχει η Fraport Greece στους επισκέπτες της 83ης ΔΕΘ.

Έχοντας ως στόχο να διευκολύνει τους επισκέπτες της έκθεσης, αλλά και να κάνει την μετάβασή τους στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» όσο το δυνατόν πιο άνετη, η Fraport Greece δίνει τη δυνατότητα για «off airport check–in» και για παράδοση των αποσκευών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της έκθεσης.

Η εταιρεία θα παρέχει την υπηρεσία καθ’ όλη τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (μεταξύ 8 και 16 Σεπτεμβρίου) σε συνεργασία με τις εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling) και τις αεροπορικές εταιρείες.

Η υπηρεσία «off airport check-in» θα παρέχεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο από την Fraport Greece στην «καρδιά» της έκθεσης, περίπτερο Β13

Η διαδικασία του «off airport check-in» δίνει τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας από τους επιβάτες, από 12 μέχρι και 3 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος από την Fraport Greece, όπου θα διεξάγεται η διαδικασία του «off airport check-in», βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο Β13, στο κέντρο της έκθεσης.

Ο δ/νων σύμβουλος της εταιρείας, Alexander Zinell, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η Fraport Greece, ένας στρατηγικός φορέας για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, θα παρέχει την πρωτοποριακή υπηρεσία «off airport check-in» ώστε να διευκολύνουμε τους επαγγελματίες και επισκέπτες του μεγαλύτερου εμπορικού γεγονότος της χώρας».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο