ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΤην Φρανκφούρτη με Κέρκυρα, Χανιά, Μύκονο, Κω, Καβάλα και Πρέβεζα θα ενώνει, το καλοκαίρι του 2021, η Lufthansa

Την Φρανκφούρτη με Κέρκυρα, Χανιά, Μύκονο, Κω, Καβάλα και Πρέβεζα θα ενώνει, το καλοκαίρι του 2021, η Lufthansa

Την Κέρκυρα, τα Χανιά, τη Μύκονο, την Κω, την Καβάλα και την Πρέβεζα εντάσσει στο καλοκαιρινό πτητικό της πρόγραμμα η Lufthansa.

Ειδικότερα, με επίκεντρο του νέου προγράμματος την Ελλάδα, η αεροπορική θα προσφέρει πτήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να επισκεφτούν τη χώρα.

Επιπλέον, η εταιρεία θα προσφέρει πτήσεις και σε άλλους γνωστούς προορισμούς διακοπών, όπως τα Χέρες ντε λα Φροντέρα, Γκραν Κανάρια και Τενερίφη στην σπανία, η Χουργκάδα στην Αίγυπτο, η Πάφος στην Κύπρο, η Ριγιέκα στην Κροατία, η Λαμέτζια Τέρμε στην Ιταλία , η Ντιέρμπα στην Τυνησία και η Βάρνα στην Βουλγαρία.

Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση από τις 16 Σεπτεμβρίου στο lufthansa.com ή μέσω των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Για να εξυπηρετηθεί η αυξημένη ζήτηση για το καλοκαίρι του 2021 αλλά και για να προσφέρει ακόμη πιο διευρυμένες επιλογές τόσο στους επιβάτες ταξιδιών αναψυχής, όσο και στους business ταξιδιώτες, η Lufthansa αναμένεται επίσης να αυξήσει την συχνότητα των δρομολογίων που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα για το φετινό καλοκαίρι.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που στο πλαίσιο της αυξημένης ζήτησης που είχαμε για ταξίδια αυτό το καλοκαίρι, μπορούμε, παρά τις δυσκολίες, να ανακοινώσουμε ένα ακόμη πιο αισιόδοξο και φιλόδοξο πρόγραμμα πτήσεων για το καλοκαίρι του 2021.

Στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε ένα όσο το δυνατόν πιο διευρυμένο πρόγραμμα και θεωρώ ότι με αυτές τις νέες πτήσεις βρισκόμαστε ακόμη πιο κοντά στο πτητικό πρόγραμμα της προ-κορωνοϊού εποχής.

Ανυπομονούμε για το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα καλωσορίσουμε ακόμη περισσότερους επιβάτες στα αεροσκάφη μας και θα τους δώσουμε την ευκαιρία να επισκεφτούν ακόμη περισσότερους προορισμούς με την εταιρεία μας στην Ελλάδα, αλλά και να τονώσουμε την τουριστική κίνηση σε δημοφιλείς προορισμούς που σίγουρα δοκιμάστηκαν λόγω της πανδημίας το φετινό καλοκαίρι,» ανέφερε ο Κωσταντίνος Τζεβελέκος, General Manager Sales του ομίλου Lufthansa σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι νέοι καλοκαιρινοί προορισμοί αναλυτικά:

Κέρκυρα (CFU) Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις Έναρξη: 4 Απριλίου
Χανιά (CHQ) Τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις Έναρξη: 1 Απριλίου
Ντιέρμπα (DJE) Μία εβδομαδιαία πτήση Έναρξη: 3 Απριλίου
Χουργκάδα (HRG) Μία εβδομαδιαία πτήση Έναρξη: 3 Απριλίου
Μύκονος (JMK) Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις Έναρξη: 4 Μαΐου
Κως (KGS) Τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις Έναρξη: 2 Απριλίου
Καβάλα (KVA) Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις Έναρξη: 4 Μαΐου
Γκραν Κανάρια (LPA) Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις Συνέχιση από το χειμερινό πρόγραμμα
Πάφος (PFO) Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις Έναρξη: 29 Μαρτίου
Πρέβεζα (PVK) Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις Έναρξη: 2 Μαΐου
Ριγιέκα (RJK) Μία εβδομαδιαία πτήση Έναρξη: 8 Μαΐου
Λαμέτζια Τέρμε (SUF) Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις Έναρξη: 3 Απριλίου
Τενερίφη (TFS) Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις Συνέχιση από το χειμερινό πρόγραμμα
Βάρνα (VAR) Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις Έναρξη: 1 Μαΐου
Χέρες ντε λα Φροντέρα (XRY) Δύο εβδομαδιαίες πτήσεις Έναρξη: 28 Μαρτίου

 

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο