ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΤο αεροδρόμιο της Αθήνας με τις περισσότερες διακρίσεις στην ιστορία των World Routes

Το αεροδρόμιο της Αθήνας με τις περισσότερες διακρίσεις στην ιστορία των World Routes

Στη μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση αεροδρομίων και αεροπορικών εταιρειών “World Routes 2016”, το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε, με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών, για ακόμα μια φορά, την πρώτη θέση στην κατηγορία του (4-20 εκατ. επιβάτες).

Στον πολύ σημαντικό θεσμό των Routes, οι αεροπορικές εταιρείες αξιολογούν τα προγράμματα υποστήριξης των αεροδρομίων, που ανταποκρίνονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στις προσπάθειές τους για την ανάπτυξη νέων δρομολογίων και την ενδυνάμωση της παρουσίας τους στην τοπική αγορά.

Το φετινό 22ο Παγκόσμιο Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Chengdu της Κίνας, στις 24-27 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 3.500 εκπροσώπων του κλάδου των αερομεταφορών (300 αεροπορικές εταιρείες – 700 αεροδρόμια). Σημειώνεται ότι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι το πιο πολυβραβευμένο αεροδρόμιο παγκοσμίως στην ιστορία του θεσμού, με 16 συνολικά κορυφαίες διακρίσεις Routes τα τελευταία δώδεκα χρόνια.

Αναφερόμενη στη νέα διάκριση του αερολιμένα, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις αεροπορικές εταιρείες, που για μία ακόμα φορά,με την ψήφο και την εμπιστοσύνητους,μας έφεραν στην πρώτη θέση.

Με την επιβατική κίνησή μας να εξελίσσεταιθετικά και κατά το πρώτοοκτάμηνοτου 2016, συνεχίζουμε, σε στενή συνεργασία και διάλογο με τους αεροπορικούς συνεργάτες μας, να παρέχουμεολοκληρωμένα προγράμματα αεροδρομιακού μάρκετινγκ, προβάλλοντας παράλληλα συστηματικάτον προορισμό μας, την Αθήνα.

Η καμπάνια μας, με τίτλο «Aviation Marketing Delivered in a Novel way», εκφράζει με ευρηματικό τρόπο την προσπάθειά μαςνα σχεδιάζουμε συνεχώς καινοτόμα και πρωτοποριακά προγράμματα για την υποστήριξη των αεροπορικών εταιρειών,να αναλύουμε τις ανάγκες της κάθε αεροπορικής εταιρείας και να προσαρμόζουμε αντίστοιχα τη στρατηγική μας.

Πιστεύουμε πως, με αυτή την προσέγγιση, υποστηρίζουμε αποτελεσματικά και με συνέπεια τα αναπτυξιακά σχέδια και τη δραστηριότητα των αεροπορικών εταιρειών στην αγορά μας και συμβάλλουμε στην προώθηση της Αθήνας, ως ενός από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς διεθνώς”.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο