ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΤο 2018, η Scoot πέτυχε την καλύτερη ιστορικά επίδοση στη γραμμή Αθήνα – Σιγκαπούρη

Το 2018, η Scoot πέτυχε την καλύτερη ιστορικά επίδοση στη γραμμή Αθήνα – Σιγκαπούρη

Η συμπλήρωση των 2 χρόνων πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Scoot, στο δρομολόγιο Αθήνα – Σιγκαπούρη, γιορτάστηκε στον ανακαινισμένο δορυφορικό αεροσταθμό του αεροδρομίου Αθηνών.

Η Scoot, θυγατρική της Singapore Airlines, αποτελεί τη μοναδική εταιρεία που συνδέει, απευθείας, τη Σιγκαπούρη με την Αθήνα, η οποία αποτέλεσε τον πρώτο ευρωπαϊκό προορισμό της, αλλά και την πρώτη πτήση μεγάλης απόστασης της εταιρείας.

Να σημειωθεί ότι, από την έναρξη των πτήσεων της Scoot, στις 20 Ιουνίου 2017 έως σήμερα, η αεροπορική έχει μεταφέρει στο εν λόγω δρομολόγιο 150.000 επιβάτες.

Οι περισσότεροι επισκέπτες της Αθήνας με τη Scoot προέρχονται από τη Σιγκαπούρη, την Ταϊβάν, την Αυστραλία και την Ινδονησία.

Το 2018, η αεροπορική εταιρεία μετέφερε 79.055 επιβάτες, το οποίο αποτελεί η καλύτερη ιστορικά επίδοση στη γραμμή Αθήνα – Σιγκαπούρη (προηγούμενο ρεκόρ – 66 χιλ. το 2004).

Κατά την κορύφωση της θερινής περιόδου του 2019 (Ιούνιος – Σεπτέμβριος), η Scoot θα πραγματοποιεί 5 εβδομαδιαίες συχνότητες στο εν λόγω δρομολόγιο.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο