ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΥπό διερεύνηση η ενίσχυση της αεροπορικής διασύνδεσης της χώρας με τη Β. Αμερική όλο το χρόνο

Υπό διερεύνηση η ενίσχυση της αεροπορικής διασύνδεσης της χώρας με τη Β. Αμερική όλο το χρόνο

Σειρά επαφών με εκπροσώπους μεγάλων αεροπορικών εταιρειών των ΗΠΑ και του Καναδά είχε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, κατά τη διάρκεια του Roadshow σε Ν. Υόρκη και Βοστώνη.

Αντικείμενο των επαφών ήταν να διερευνηθούν οι δυνατότητες για ενίσχυση της σύνδεσης μεταξύ της Ελλάδας και της Βορείου Αμερικής με απευθείας πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Επαφές για την ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης της Ελλάδας με τις ΗΠΑ είχε ο κ. Θεοχάρης και με τους εκπροσώπους του διεθνούς αεροδρομίου της Βοστώνης.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και καταγράφηκε η ανάγκη αύξησης των πτήσεων, δεδομένου ότι το «ρεύμα» του εισερχομένου τουρισμού από την Αμερική προς την Ελλάδα παρουσιάζει σταθερή άνοδο.

Ο κ. Θεοχάρης είχε επίσης συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη των κορυφαίων διαδικτυακών εταιρειών κρατήσεων Kayak και Trip Advisor, με τα οποία εξέτασε τις δυνατότητες ενίσχυσης της συνεργασίας για την περαιτέρω προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Τέλος, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Βοστώνη, ο κ. Θεοχάρης είχε την ευκαιρία να συναντήσει επενδυτές, στελέχη τουριστικών πρακτορείων που ειδικεύονται στον θεματικό τουρισμό και εκπροσώπους της ομογένειας.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο