ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΩς η καλύτερη low-cost αεροπορική, για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, βραβεύτηκε η Scoot

Ως η καλύτερη low-cost αεροπορική, για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, βραβεύτηκε η Scoot

Το βραβείο “Best Low Cost Carrier” για την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού απέσπασε, κατά τα 30α ετήσια βραβεία TTG Travel 2019, η Scoot.

Πρόκειται για το πρώτο βραβείο της αεροπορικής από την ίδρυσή της TTG Asia Media το 2011.

Ο Lee Lik Hsin, διευθύνων σύμβουλος της Scoot, δήλωσε «Η Scoot είναι μια γεμάτη πάθος εταιρεία, η οποία προσπαθεί να καταστήσει το ταξίδι εφικτό για όλους. Εργαζόμαστε σκληρά συνεχώς σκληρά για να βελτιώσουμε την ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών μας και να προσφέρουμε μεγαλύτερη αξία στο ταξίδι τους.

Ως Scoot είμαστε ευγνώμων και ταυτόχρονα ενθουσιασμένοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο παραμένοντας επικεντρωμένοι στην υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών μας, ακόμη και όταν επεκτεινόμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο».

Να σημειωθεί ότι, τα βραβεία TTG Travel Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από την TTG Asia, με την ψηφοφορία να είναι ανοιχτή στους αναγνώστες των εκδόσεων του ομίλου TTG, καθώς και σε επαγγελματίες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Καθώς η Scoot συνεχίζει να αναπτύσσεται με την ένταξη στο δίκτυο της εννέα νέων προορισμών μέχρι το τέλος του 2020, η αεροπορική εστιάζει στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, προσφέροντας παράλληλα στους πελάτες της μεγαλύτερη αξία στην ταξιδιωτική τους εμπειρία.

Για το σκοπό αυτό, από τις 22 Οκτωβρίου 2019, η Scoot θα μεταφέρει τις δραστηριότητές της από το αεροδρόμιο Singapore Changi Terminal 2 στο Terminal 1, μια κίνηση που επιδιώκει να ενισχύσει την εμπειρία πριν από την πτήση καθώς και να διευκολύνει την ανάπτυξη της εταιρείας στο μέλλον.

Επιπλέον, η Scoot έχει καταργήσει όλες τις χρεώσεις διεκπεραίωσης πληρωμών παγκοσμίως, με ισχύ από τις 23 Σεπτεμβρίου 2019 για όλες τις κρατήσεις που γίνονται στα απευθείας κανάλια.

Να σημειωθεί ότι, η Scoot, η οποία ανήκει εξ ολοκλήρου στη Singapore Airlines, πετάει απευθείας από την Αθήνα στη Σιγκαπούρη με αεροσκάφη 787 Dreamliners.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο