ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΩς «το πιο αξιόπιστο Brand της Τουρκίας» (ξανά)επιλέχθηκε η Turkish Airlines

Ως «το πιο αξιόπιστο Brand της Τουρκίας» (ξανά)επιλέχθηκε η Turkish Airlines

Ως «το πιο αξιόπιστο Brand» της Τουρκίας, σε όλους τους τομείς, ανακηρύχθηκε η Turkish Airlines, η οποία επανειλημμένα έχει λάβει αυτόν τον τίτλο, ενισχύοντας τη θέση της στην Τουρκία, σύμφωνα με τα πρόσφατα αποτελέσματα.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Κ. İlker Aycı, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και της εκτελεστικής επιτροπής της Turkish Airlines δήλωσε «Είμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματά μας που καθόρισαν τη στρατηγική μας στο να γίνουμε η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο.

Η συνέχιση της επιτυχίας των τελευταίων χρόνων καταδεικνύει ότι η απόδοσή μας είναι βιώσιμη. Αυτό δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Γνωρίζουμε την αξία της του να είσαι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, καθώς πετάμε σε 124 χώρες στον κόσμο».

Να σημειωθεί ότι, η Brand Finance, η οποία αξιολογεί χιλιάδες brands σε παγκόσμια κλίμακα μέσω των ερευνών της επικεντρώνεται στις μεταβλητές χρηματοδότησης και μάρκετινγκ, ανακοινώνει τα αποτελέσματα της κατάταξης, τα οποία διαμορφώνονται σύμφωνα με τα κριτήρια ισχύος και αξίας του εμπορικού σήματος της παγκόσμιας κοινής γνώμης και των τομέων κάθε χρόνο από το 1996.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο