ΑρχικήVIDEOS1 εκατ. επιβάτες θα διακινεί, το 2020, η Sky Express. Έμφαση στις συνδέσεις με τα νησιά

1 εκατ. επιβάτες θα διακινεί, το 2020, η Sky Express. Έμφαση στις συνδέσεις με τα νησιά

Ολοένα και ενισχύει την ανταγωνιστικότητά της στην εγχώρια αγορά αερομεταφορών η Sky Express. Η εταιρεία, η οποία διακίνησε πέρσι 170.000 επιβάτες, έβαλε ως εφετινό στόχο τη διακίνηση 500.000 επιβατών, με απώτερο στόχο το 1 εκατ. το 2020.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία ενισχύει τα δρομολόγιά της από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο προς νησιωτικούς προορισμούς, όντας ανάδοχος σε αρκετές άγονες γραμμές.

Παρουσιάζοντας την αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρείας, η διευθύνουσα σύμβουλος κ. Νίκη Καραγκουλέ – Καραγεώργου τόνισε ότι «το 2016 ήταν μία πολύ σημαντική χρονιά για τη Sky Express, καθώς επενδύσαμε στην Ελλάδα, αναπτύξαμε το δίκτυο μας με νέους προορισμούς και διαθέτουμε πλέον το δεύτερο μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού».

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε η κα. Καραγκουλέ «το 2017 θα έχουμε 80% αύξηση στις προγραμματισμένες πτήσεις, οι οποίες θα φτάσουν τις 14.600 και θα διπλασιάσουμε τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων, οι οποίες θα είναι 750.000.

Στόχος μας, για το 2017, είναι να τριπλασιάσουμε την επιβατική μας κίνηση και να φτάσουμε τους 500.000 επιβάτες».

Από την πλευρά της, η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνoύς Αερολιμένα Αθηνών, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στην αρχή, ανέφερε: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με τη συνολική αναπτυξιακή πορεία της Sky Express,η οποία επεκτείνει το δίκτυό της και αυτή τη θερινή περίοδο προσθέτοντας στις υφιστάμενες συνδέσεις της νέους προορισμούς και επιλογές για το ταξιδιωτικό κοινό στην Ελλάδα”.

Η Sky Express προσέθεσε τον τελευταίο χρόνο 18 νέους προορισμούς στο δίκτυό της, εξυπηρετώντας 9 γραμμές κατά αποκλειστικότητα.

Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται, κυρίως, από αεροσκάφη τύπου ATR, 48 και 70 θέσεων, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στα εγχώρια περιφερειακά αεροδρόμια.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν σκέψεις για προσθήκη μεγαλύτερων αεροσκαφών, αλλά και επέκτασης στο εξωτερικό, πέρα από το επίπεδο των συνεργιών (π.χ. Germania).

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο