ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ11 νέους προορισμούς, σε 4 χώρες, προσέθεσε η Aegean Airlines στο πρόγραμμα του 2018

11 νέους προορισμούς, σε 4 χώρες, προσέθεσε η Aegean Airlines στο πρόγραμμα του 2018

Δεκαοχτώ νέα δρομολόγια, που αντιστοιχούν σε 11 νέους προορισμούς από τη βάση της Αθήνας (Τορίνο, Παλέρμο, Μπολόνια και Λαμέτζια Τέρμε στην Ιταλία, Μάλαγα στην Ισπανία, Βασιλεία στην Ελβετία, Ζάγκρεμπ και Ζαντάρ στην Κροατία, Βίλνιους στη Λιθουανία, Κλουζ Ναπόκα στη Ρουμανία και Σκόπια στην ΠΓΔΜ) και 7 νέα δρομολόγια από την περιφέρεια (Κέρκυρα – Μόσχα, Σαντορίνη – Τελ Αβίβ, Μύκονος – Τελ Αβίβ, Μύκονος – Βηρυτός, Ρόδος – Λυών, Ρόδος – Βηρυτός, Ηράκλειο – Βηρυτός) προσέθεσε, στο πτητικό πρόγραμμα του 2018, η Aegean Airlines.

Συνολικά, το πρόγραμμα της εταιρείας – για το 2018 – περιλαμβάνει ένα δίκτυο 153 προορισμών, σε 44 συνολικά χώρες, με 16,6 εκατ. διαθέσιμες θέσεις, οι οποίες είναι 700.000 περισσότερες από το 2017.

Η ενίσχυση του δικτύου της εταιρείας προσφέρει, το 2018, αυξημένη προσβασιμότητα, μέσω και των νέων συνδέσεων, σε βασικές αγορές που αποτελούν κύριες πηγές τουρισμού για τη χώρα, όπως είναι η Γαλλία, η Ιταλία και η Γερμανία.

Mόνο από την Αθήνα, η εταιρεία θα πετά του χρόνου σε 81 προορισμούς εξωτερικού και 31 εσωτερικού.

Στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης Τύπου, o αντιπρόεδρος της Aegean Ευτύχιος Βασιλάκης δήλωσε ότι «το 2018 θα αποτελέσει ακόμη μια χρονιά διεύρυνσης της διεθνούς παρουσίας μας, αλλά και των επιλογών, που προσφέρουμε στους επιβάτες μας.

Είναι η πρώτη φορά που τόσες πόλεις από κύριες τουριστικές αγορές έχουν άμεση σύνδεση με την Αθήνα, που υποστηρίζει τόσο τα σύντομα city breaks, όσο και την προσβασιμότητα στα νησιά μας».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο