ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ4 νέα δρομολόγια της Ryanair προς Αϊντχόφεν, Μόναχο, Μπρατισλάβα και Νάπολη από Θεσσαλονίκη

4 νέα δρομολόγια της Ryanair προς Αϊντχόφεν, Μόναχο, Μπρατισλάβα και Νάπολη από Θεσσαλονίκη

H Ryanair ανακοίνωσε το χειμερινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης για το 2017, με τέσσερα νέα δρομολόγια προς Αϊντχόφεν, Μόναχο (Μέμινγκεν), Μπρατισλάβα και Νάπολη και 4 νέα χειμερινά δρομολόγια προς Αμβούργο, Βαρσοβία, Μπάντεν- Μπάντεν και Ντόρτμουντ.

Μέσω του χειμερινού προγράμματος Θεσσαλονίκης για το 2017, η Ryanair θα συμβάλλει στην διακίνηση 1,5 εκατομμυρίων επιβατών.

Το χειμερινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης για το 2017 θα προσφέρει:

-4 νέα δρομολόγια: Αϊντχόφεν (2/εβδομαδιαία) Μόναχο Μέμινγκεν , (2/εβδομαδιαία) Μπρατισλάβα (2/εβδομαδιαία) και Νάπολη (2/εβδομαδιαία)

-4 νέα χειμερινά δρομολόγια: Αμβούργο (2/εβδομαδιαία) Βαρσοβία Μόντλιν, (2/εβδομαδιαία), Μπάντεν-Μπάντεν (2/εβδομαδιαία) και Ντόρτμουντ (2/εβδομαδιαία),

-19 δρομολόγια σε σύνολο,

-82 εβδομαδιαίες πτήσεις,

-1,5 εκατομμύρια πελάτες ανά έτος.

“Η Ryanair, θα συνεχίσει να συνδέει την Θεσσαλονίκη με τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα, με υψηλές συχνότητες, χαμηλότερους ναύλους και βελτιωμένα ωράρια, συμπεριλαμβάνοντας πτήσεις προς Αθήνα (3 καθημερινές) και Βερολίνο (1 καθημερινή), αποτελώντας έτσι την ιδανική επιλογή για επιβάτες business και αναψυχής”, αναφέρει η εταιρεία.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε στην Θεσσαλονίκη: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το χειμερινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης για το 2017, με τέσσερα νέα δρομολόγια προς Αϊντχόφεν, Μόναχο Μέμινγκεν, Μπρατισλάβα και Νάπολη και 4 νέα χειμερινά δρομολόγια προς Αμβούργο, Βαρσοβία, Μπάντεν- Μπάντεν και Ντόρτμουντ.

Παράλληλα, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το ρεκόρ κρατήσεων προς το καλοκαιρινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης για το 2017, ενώ οι Έλληνες πελάτες μας μπορούνε να αναμένουν ακόμα χαμηλότερους ναύλους, όταν πραγματοποιούν έγκαιρες κρατήσεις».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο