ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΗ Ryanair ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα, με 60.000 επιπλέον θέσεις

Η Ryanair ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα, με 60.000 επιπλέον θέσεις

Εξήντα χιλιάδες επιπλέον αεροπορικές θέσεις, δύο νέα δρομολόγια και 16 επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις σε υπάρχουσες διαδρομές που συνδέουν τη χώρα μας με Βέλγιο, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία και Πολωνία περιλαμβάνει το φετινό θερινό πτητικό πρόγραμμα της Ryanair.

Αναλυτικότερα, η low-cost αεροπορική εταιρεία θα δρομολογήσει νέες πτήσεις από τη Βαρσοβία – Modlin για Ζάκυνθο και από τις Βρυξέλες – Charleroi για Σαντορίνη.

Σημειώνεται ότι και τα δύο δρομολόγια θα εκτελούνται 2 φορές την εβδομάδα αρχής γενομένης από τον Ιούλιο.

Αναλυτικότερα, το θερινό πτητικό πρόγραμμα της Ryanair περιλαμβάνει επιπλέον αεροπορικές πτήσεις στους ακόλουθους προορισμούς:

Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές έχουν πληθώρα ελληνικών προορισμών για να διαλέξουν αυτό το καλοκαίρι, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «πετώντας με τους χαμηλότερους ναύλους και με την επιλογή να κάνουν χρήση της μηδενικής χρέωσης της Ryanair σε περίπτωση αλλαγής σχεδίων.

Για να το γιορτάσει, η Ryanair ξεκίνησε την πώληση θέσεων με διαθέσιμα εισιτήρια από μόλις 19,99 € για ταξίδια μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2021, για τα οποία πρέπει να γίνει κράτηση έως τα μεσάνυχτα Σάββατο, 3 Απριλίου μόνο στην ιστοσελίδα της Ryanair.com».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο