ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑH Emirates διοργανώνει, στην Αθήνα, «Open Day» στις 14 Απριλίου για πληρώματα καμπίνας

H Emirates διοργανώνει, στην Αθήνα, «Open Day» στις 14 Απριλίου για πληρώματα καμπίνας

Η Emirates διοργανώνει ημέρα καριέρας «Open Day», την Κυριακή 14 Απριλίου, στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum (Λ. Συγγρού 89-93)  για την κάλυψη θέσεων του πληρώματος καμπίνας.

Η εταιρεία, με έδρα το Ντουμπάι, αναζητά υποψήφιους φιλικούς και εξυπηρετικούς με διάθεση να προσφέρουν. Εκείνοι που επιθυμούν να ξεκινήσουν την αεροπορική τους καριέρα, μπορούν να επισκεφθούν τα «Open Day» της Emirates, με το βιογραφικό τους στα αγγλικά και μία πρόσφατη φωτογραφία.

Προτείνεται, χωρίς να είναι αναγκαστική, η ηλεκτρονική εγγραφή μέσω του site της Emirates για την παρακολούθηση των «Open Day».

Οι υποψήφιοι είναι πιθανόν να χρειαστεί να παραμείνουν όλη την ημέρα στο χώρο και εκείνοι που θα περάσουν στην επόμενη φάση, θα ενημερωθούν για πιθανές επιπρόσθετες αξιολογήσεις και συνεντεύξεις.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και τη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων είναι διαθέσιμες εδώ.

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 23 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περίπου 2,4 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά.

Είναι η πρώτη εταιρεία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάι, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο.

Η αεροπορική εταιρεία έχει ένα δίκτυο 158 προορισμών σε 86 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 271 αεροσκαφών που σήμερα αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο