ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑH Turkish Airlines «εγκαινιάζει» 5 νέα lounge στο Istanbul Airport

H Turkish Airlines «εγκαινιάζει» 5 νέα lounge στο Istanbul Airport

Με την ολοκλήρωση της «μεγάλης μετακίνησης» στο Istanbul Airport, η Turkish Airlines «εγκαινιάζει» πέντε lounge επιβατών για τις κατηγορίες: Business Class, Miles & Smiles Elite Plus & Elite, Star Alliance Gold και Corporate Club.

Το Turkish Airlines Business Lounge, το Miles & Smiles Lounge και το Domestic Lounge λειτουργούν ήδη, ενώ το Exclusive Lounge και το Arrival Lounge αναμένεται να ανοίξουν το καλοκαίρι του 2019.

Η Turkish Airlines Business Lounge καλύπτει μια επιφάνεια 60.000 τ.μ., έχει θέσεις 765 επισκεπτών και διαθέτει 13 ιδιωτικές σουίτες με ντους.

Η αεροπορική εταιρεία έχει σχεδιάσει επίσης ένα μουσείο 130 τ.μ., στο οποίο συνεργάζεται με το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό ίδρυμα, το Istanbul Modern.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «το Miles & Smiles Lounge της Turkish Airlines καλύπτει επίσης 60.000 τετραγωνικά μέτρα και προσφέρει 11 ιδιωτικές σουίτες με ντους και χώρο όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν σε άνετους καναπέδες, να απολαύσουν νόστιμες και μοναδικές λιχουδίες από την Τουρκία μαζί με διεθνή κουζίνα ή να απολαύσουν τις υπηρεσίες μασάζ.

Κονσόλες gaming, προσομοιωτές golf και μια τεράστια παιδική χαρά παρέχουν ψυχαγωγία ενώ προγραμματίζεται η δημιουργία ενός κέντρου τεχνολογίας με γυαλιά 3D και οθόνες εικονικής πραγματικότητας. Τα δύο lounge παρέχουν επίσης αίθουσες συσκέψεων, βιβλιοθήκη και μια αίθουσα προσευχής.

Το Domestic Lounge της Turkish Airlines είναι προσβάσιμο μέσω ειδικής εισόδου που βρίσκεται έξω από τον τερματικό σταθμό, έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες check–in και να μεταφερθούν απευθείας στο αεροσκάφος μέσω λεωφορείων.

Οι παροχές των lounge περιλαμβάνουν: άνετους καναπέδες, τούρκικη κουζίνα, μια τεράστια παιδική χαρά, media wall με διάφορες οθόνες και μια αίθουσα προσευχής.

Η συνολική σχεδιαστική φιλοσοφία των Business Class και Miles & Smiles lounge αντικατοπτρίζουν ένα θέμα του Αιγαίου, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων που απεικονίζουν αεράκια από την περιοχή του Αιγαίου.Ο τοίχος της Κορδέλας είναι από τα πιο ιδιαίτερα σημεία των lounge της Turkish Airlines και παίρνει την έμπνευσή του  από μια ροή μοτίβων, αποτελούμενα από συμπαγή ξύλινα πλαίσια που κυματίζουν μέσα από τα lounge. Οι πίνακες στις αίθουσες έχουν άμορφες κινήσεις αντικατοπτρίζοντας τη ροή.Οι επιβάτες της Turkish Airlines έχουν πρόσβαση στα lounge επιδεικνύοντας τα εισιτήρια business class ή τις κάρτες μέλους Miles & Smiles Elite Plus & Elite, Star Alliance Gold και Corporate Club».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο