ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑO Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βράβευσε την Turkish Airlines για την αναπτυξιακή πορεία της στην Ελλάδα. Τα μεγέθη

O Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βράβευσε την Turkish Airlines για την αναπτυξιακή πορεία της στην Ελλάδα. Τα μεγέθη

Μια ακόμη ξεχωριστή διάκριση απέσπασε η Turkish Airlines, η οποία βραβεύτηκε ως η «Μεταφορική Εταιρεία του 2018» στο 3ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών διοργάνωσε ειδική τελετή για να βραβεύσει την Turkish Airlines στην ανάπτυξη του εγχώριου κλάδου των αερομεταφορών.

Κατά την τελευταία 4ετία στην ελληνική αγορά, η Turkish Airlines έχει σημειώσει άνοδο μεριδίου κατά 42% και πωλήσεων κατά 128%.

Πέρυσι, ξεπέρασε τους 600.000 επιβάτες, έναντι 350.000 επιβατών το 2014. Από και προς την Ελλάδα, δηλαδή από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, η Turkish Airlines πραγματοποιεί 6 ημερήσιες πτήσεις, οι οποίες αντιστοιχούν σε 3.500 θέσεις.

Επίσης, το 10% των πιλότων της είναι Έλληνες και μάλιστα, η Αθήνα αποτέλεσε το πρώτο διεθνές δρομολόγιο που εγκαινίασε το 1947.

Πέρσι και σε παγκόσμιο επίπεδο, η Turkish Airlines διακίνησε 80 εκατ. επιβάτες, πετυχαίνοντας 81% πληρότητα πτήσεων και πετώντας σε 310 διεθνείς προορισμούς σε 124 χώρες.

Στο video που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του γενικού διευθυντή της Turkish Airlines στην Ελλάδα, Alp Yavuzeser στο 3ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Σχόλια
  • Συνορεύει η Τουρκία με την Αφρική ? Όχι φυσικά! Τότε γιατί τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έχουν γεμίσει από Αφρικανούς μετανάστες? Είναι απλό πετάνε με πολύ φθηνά εισιτήρια και χωρίς ανάγκη έκδοσης βίζας από οποιαδήποτε αεροδρόμιο της Αφρικής προς την Κωνσταντινούπολη. Αντί λοιπόν ο ΔΑΑ να βραβεύει την Turkish για την “ανάπτυξη” της, θα έπρεπε το Συμβούλιο των Υπουργών Μεταφορών της ΕΕ και η EASA να δώσουν ένα τελεσίγραφο στην Τουρκία: “Ή σταματάς να κουβαλάς παράτυπους μετανάστες από την Αφρική προς την Ευρώπη ή αλλιώς η Turkish δε θα έχει δικαίωμα προσγείωσης στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια. Επίλεξε που θα πετάς, Αφρική ή Ευρώπη”.

    16 Ιουλίου, 2019

Αφήστε ένα σχόλιο