ΑρχικήΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑTεστ για Covid-19 προσφέρουν στους επιβάτες τους η Air France και η KLM

Tεστ για Covid-19 προσφέρουν στους επιβάτες τους η Air France και η KLM

Η Air France και η KLM για να βοηθήσουν τους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, και ειδικά σε χώρες που είναι απαραίτητο να έχουν αρνητικό τεστ για τον Covid-19 πριν την είσοδο τους σε αυτές, ανακοίνωσαν ότι έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να προσφέρουν την εξέταση γρήγορα και, ανάλογα με την περίπτωση, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Συγκεκριμένα, η Air France σε συνεργασία με τα εργαστήρια Synlab και Biogroup της Γαλλίας προσφέρει στους επιβάτες που ταξιδεύουν προς τα γαλλικά υπερπόντια διαμερίσματα  δωρεάν την εξέταση με την επίδειξη του εισιτηρίου της Air France. Για όλους τους υπόλοιπους προορισμούς, η χρέωση γίνεται κανονικά στον επιβάτη.

Τα εργαστήρια που συνεργάζεται η εταιρεία εγγυώνται ότι οι επιβάτες θα λάβουν τα αποτελέσματα εντός του χρονικού ορίου που απαιτείται για το ταξίδι τους.

Οι υπηρεσίες υγείας της KLM προσφέρουν στους επιβάτες που δεν καλύπτονται από την πολιτική της χώρας σχετικά με την εξέταση του Covid, την δυνατότητα να κάνουν το τεστ.

Οι επιβάτες θα πρέπει να κλείσουν το ραντεβού τους έγκαιρα και βάσει της προγραμματισμένης ημερομηνίας του ταξιδιού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεστ:

Air France: https://bit.ly/2E6YREK

KLM: https://bit.ly/2CxMmkY

Ταξιδιωτικοί περιορισμοί

Σε όλο τον κόσμο, οι χώρες ανοίγουν τα σύνορά τους και η κατάσταση αλλάζει καθημερινά. Οι αρχές σε πολλές χώρες ζητούν από τους ταξιδιώτες να συμπληρώσουν κάποιες φόρμες, να παραμείνουν σε καραντίνα με την άφιξή τους, να έχουν πρόσφατο αρνητικό τεστ για Covid-19 ή ιατρική βεβαίωση.

Για να δείτε αναλυτικά τις προϋποθέσεις ανά περίσταση επισκεφθείτε το website της ΙΑΤΑ https://www.iata.org/

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο