Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου, 2025
Ειδήσεις και νέα για τις επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΝΑΥΤΙΛΙΑ

    Ραντεβού για 8 επιπλέον διαδικασίες από το myNAFTILIAlive για τους ναυτικούς

    8 Δεκεμβρίου, 2025
    MMM

    Κ. Κυρανάκης: Περισσότεροι οδηγοί και λεωφορεία το 2026, επέκταση Μετρό, έργα σε Προαστιακό οι λύσεις για το κυκλοφοριακό

    8 Δεκεμβρίου, 2025
    ΟΔΙΚΕΣ

    Οι τιμές διοδίων στην Αττική Οδό το 2026: 1,25€ για τα μοτοποδήλατα, 2,55€ για τα ΙΧ και 10,10€ για τα μεγάλα φορτηγά

    8 Δεκεμβρίου, 2025
    MMM

    Με θετικό πρόσημο η ανταπόκριση του ΟΑΣΘ κατά την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του Μετρό

    8 Δεκεμβρίου, 2025
    ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

    Η Airbus ολοκλήρωσε την εξαγορά των εγκαταστάσεων της Spirit AeroSystems

    8 Δεκεμβρίου, 2025
    LOGISTICS

    ΠΣΕ: Αυξημένες κατά 2,7% οι ελληνικές εξαγωγές στο 10μηνο χωρίς τα πετρελαιοειδή, με θετικό πρόσημο 7 στους 10 κλάδους

    8 Δεκεμβρίου, 2025

  • ΜΜΜ
  • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ
  • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
  • ΟΔΙΚΕΣ
  • LOGISTICS
  • ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
No Result
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΝΑΥΤΙΛΙΑ

    Ραντεβού για 8 επιπλέον διαδικασίες από το myNAFTILIAlive για τους ναυτικούς

    8 Δεκεμβρίου, 2025
    MMM

    Κ. Κυρανάκης: Περισσότεροι οδηγοί και λεωφορεία το 2026, επέκταση Μετρό, έργα σε Προαστιακό οι λύσεις για το κυκλοφοριακό

    8 Δεκεμβρίου, 2025
    ΟΔΙΚΕΣ

    Οι τιμές διοδίων στην Αττική Οδό το 2026: 1,25€ για τα μοτοποδήλατα, 2,55€ για τα ΙΧ και 10,10€ για τα μεγάλα φορτηγά

    8 Δεκεμβρίου, 2025
    MMM

    Με θετικό πρόσημο η ανταπόκριση του ΟΑΣΘ κατά την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του Μετρό

    8 Δεκεμβρίου, 2025
    ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

    Η Airbus ολοκλήρωσε την εξαγορά των εγκαταστάσεων της Spirit AeroSystems

    8 Δεκεμβρίου, 2025
    LOGISTICS

    ΠΣΕ: Αυξημένες κατά 2,7% οι ελληνικές εξαγωγές στο 10μηνο χωρίς τα πετρελαιοειδή, με θετικό πρόσημο 7 στους 10 κλάδους

    8 Δεκεμβρίου, 2025

  • ΜΜΜ
  • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ
  • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
  • ΟΔΙΚΕΣ
  • LOGISTICS
  • ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ
  • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
No Result
Προβολή όλων
Ειδήσεις και νέα για τις επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές
No Result
Προβολή όλων

Tο πρώτο MBA στη Διοίκηση των Αερομεταφορών στην Ελλάδα από τα Πανεπιστήμια Αιγαίου και Θράκης (video)

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 1,5 έτους και παρέχει 90 πιστωτικές μονάδες ECTS, με κόστος 10.000 ευρώ

ffotinos by ffotinos
11 Νοεμβρίου, 2025
στο ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ
0
Share on FacebookShare on Twitter
Εκτύπωση άρθρου

Δύο πανεπιστήμια της Ελλάδας ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ίδρυση ενός καινοτόμου αγγλόφωνου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, του πρώτου στην Ελλάδα στο αντικείμενο της διοίκησης των αερομεταφορών.

Το MBA in Air Transport Management (ΜΑΤΒΑ) δημιουργήθηκε από το Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με στρατηγικούς εταίρους τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τον διεθνή Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Hermes – Air Transport Organisation με έδρα το Μόντρεαλ του Καναδά.

Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία εξειδικευμένων επαγγελματιών στις αερομεταφορές μέσα από την απόκτηση θεωρητικών και εφαρμοσμένων γνώσεων και την ανάπτυξη στρατηγικών δεξιοτήτων.

Οι απόφοιτοι του ΜΑΤΒΑ μπορούν να απασχοληθούν ως στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών του κλάδου των αερομεταφορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ως υπεύθυνοι/υπεύθυνες στρατηγικού σχεδιασμού και πολιτικής σε εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς, καθώς και ως ερευνητές/ερευνήτριες σε θέματα που αφορούν στις αερομεταφορές.

Στο ΜΑΤΒΑ συμμετέχουν 13 διδάσκοντες και 10 διδάσκουσες (Έλληνες και αλλοδαποί) που δραστηριοποιούνται σε 8 χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Νορβηγία, Ελβετία, Σλοβακία, Καναδάς) και 13 φορείς.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από διεθνή εξωτερική συμβουλευτική επιτροπή απαρτιζόμενη από σημαίνουσες προσωπικότητες όλου του οικοσυστήματος των αερομεταφορών.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 1,5 έτους και παρέχει 90 πιστωτικές μονάδες ECTS. Στην έναρξη του πρώτου εξαμήνου, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες συμμετέχουν σε δια ζώσης διδασκαλία διάρκειας μιας εβδομάδας στη Χίο (1 – 5 Φεβρουαρίου 2026  για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος).

Στη συνέχεια το πρόγραμμα βασίζεται σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση με σύγχρονη διδασκαλία μέσω πλατφόρμας Zoom και ασύγχρονη εκπαίδευση μέσω πλατφόρμας Moodle, όπου και αναρτάται το εκπαιδευτικό υλικό.

Στο πρώτο εξάμηνο, το πρόγραμμα είναι κοινό, ενώ στο δεύτερο επιλέγεται υποχρεωτικά μία από τις εξής τρεις κατευθύνσεις: αερολιμένες, αεροπορικές εταιρείες και πάροχοι υπηρεσιών αεροναυτιλίας (έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας). Στο τρίτο εξάμηνο εκπονείται η μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία (ΜΒΑ Thesis).

Η παρουσίαση του νέου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών MBA in Air Transport Management (ΜΑΤΒΑ) έγινε από τον Καθηγητή Ανδρέα Παπαθεοδώρου, Πρόεδρο του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Διευθυντή του ΜΑΤΒΑ.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπαθεοδώρου, «πρόκειται για ένα καινοτόμο αγγλόφωνο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών επιπέδου ΜΒΑ – το πρώτο ΠΜΣ στην Ελλάδα (επί συνόλου περίπου 1.500 προγραμμάτων) στο γνωστικό αντικείμενο της διοίκησης των αερομεταφορών.

Συνεργαζόμενα τμήματα του ΜΑΤΒΑ είναι το Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου (ως επισπεύδον) και το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ στρατηγικοί εταίροι είναι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και ο Διεθνής Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Hermes – Air Transport Organisation.

Οι συγκεκριμένες συνεργασίες είναι  ενδεικτικές της άμεσης σύνδεσης με την αγορά ενός προγράμματος ΜΒΑ σε ένα γνωστικό αντικείμενο που “γεφυρώνει”, μειώνοντας το γεωγραφικό αποκλεισμό και ενισχύοντας την εξωστρέφεια και τη διεθνοποίηση.»

Ο καθηγητής Στυλιανός Ξανθόπουλος, Αντιπρύτανης Διοικητικών και Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, δήλωσε: «Με το ΜΑΤΒΑ  – το πρώτο ΜΒΑ στη Διοίκηση Αερομεταφορών στην Ελλάδα – η Ελλάδα αποκτά σημείο αναφοράς στην εκπαίδευση στελεχών αερομεταφορών.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου επιβεβαιώνει τον διεθνή προσανατολισμό και την καινοτομία του στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση, δημιουργώντας αυτό το διεθνώς ανταγωνιστικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και με την έμπρακτη στήριξη κορυφαίων φορέων, όπως ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, συνδυάζοντας ακαδημαϊκή ποιότητα, ερευνητική τεκμηρίωση και πρακτική αξία».

Ο αν. καθηγητής Πέτρος Καβάσαλης, Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, δήλωσε: «Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συνεργάζεται εδώ και καιρό με την ελληνική και διεθνή αεροπορική βιομηχανία. Το νέο ΜΒΑ στη Διοίκηση και Διαχείριση των Αερομεταφορών (ΜΒΑ in Air Transport Management) αποτελεί ακριβώς προϊόν αυτής της μακρόχρονης συνεργασίας.

Ταυτόχρονα, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ηγείται στην έρευνα στην ίδια περιοχή, όπως δείχνουν οι σχετικές δημοσιεύσεις και τα συνέδρια που οργανώνει και συμμετέχει. Και, βεβαίως, επισημαίνω τη διακριτή συμμετοχή μας, τελευταία, στα μεγάλα ευρωπαϊκά έργα-Consortia (Large Scale Pilots) που οργανώνουν την ψηφιοποίηση των ταξιδιωτικών και σχετικών εγγράφων (DTC, boarding passes, invoices κ.λπ.), σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ενδεχομένως πέραν αυτού, σε συνδυασμό με τη νέα (παν)ευρωπαϊκή ψηφιακή ταυτότητα (Εuropean Digital Identity), την οποία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τα κράτη – μέλη της Ένωσης προβλέπουν να διαθέσουν στους Ευρωπαίους πολίτες σύντομα».

Ο καθηγητής Βασίλης Προφυλλίδης, από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, αναφέρθηκε κατ’ αρχήν στα χαρακτηριστικά του Προγράμματος που «αποτελεί συνένωση δυνάμεων όλων σχεδόν των Ελλήνων επιστημόνων που ασχολούνται με το αεροπορικό αντικείμενο αλλά και πολλών επιφανών Ευρωπαίων συναδέλφων, έχει προσανατολισμό προς τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, επιτρέπει διακριτοποίηση της αεροπορικής αγοράς με  στόχευση για κάλυψη των αναγκών κάθε επιμέρους κατηγορίας, αξιοποιεί την υψηλή προστιθέμενη επιστημονική αξία και μεγάλη εμπειρία των επιστημόνων που θα διδάξουν και τέλος θα αποτελέσει πεδίο διαρκούς αλληλεπίδρασης μεταξύ διδασκόντων και μεταπτυχιακών ερευνητών.

Ο Λόγος ύπαρξης (Raison d’ Etre) του Προγράμματος είναι  να συναντήσει η εξειδικευμένη γνώση τις ανάγκες της παραγωγής.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη αεροδρομίων, αεροπορικών εταιριών, τουρισμού, Υπουργείων αλλά και σε απόφοιτους οικονομικών, πολυτεχνικών, και τουριστικών  σχολών που ενδιαφέρονται να εργασθούν στον αεροπορικό κλάδο.

Ο γεωγραφικός χώρος στον οποίο απευθύνεται το Πρόγραμμα δεν είναι μόνο η Ελλάδα και οι γειτονικές χώρες, αλλά και η Μέση Ανατολή, η Βόρεια Αφρική, η Κεντρική Ευρώπη και (γιατί όχι) ο λοιπός κόσμος.

Η διαδικτυακή λειτουργία του Προγράμματος το καθιστά συμβατό με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των μεταπτυχιακών ερευνητών».

Ο δρ. Γιάννης Παράσχης, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) του ΔΑΑ, δήλωσε: «Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έχει σταθερά στο επίκεντρο της στρατηγικής του την επένδυση στη γνώση, στους νέους ανθρώπους και στην εξέλιξη του κλάδου των αερομεταφορών.

Η ίδρυση του πρώτου στην Ελλάδα αγγλόφωνου MBA στη Διοίκηση των Αερομεταφορών αποτελεί ένα σημαντικό και απαραίτητο βήμα για τη διαμόρφωση της επόμενης γενιάς κορυφαίων επαγγελματιών, με διεθνή προσέγγιση και σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη ανθρώπινου κεφαλαίου για τον κλάδο.

Με επίγνωση του ευρύτερου ρόλου του ΔΑΑ για την οικονομία και την κοινωνία, συμμετέχουμε ως στρατηγικοί εταίροι σε αυτή την πρωτοβουλία που συνδυάζει την ακαδημαϊκή γνώση  συνδέοντάς την  με τις ανάγκες της αγοράς των αερομεταφορών».

Ο δρ. Κώστας Ιατρού, Director General, Hermes – Air Transport Organisation, δήλωσε: «Το ΜΑΤΒΑ φιλοδοξεί να διαμορφώσει τους επόμενους ηγέτες του κλάδου των αερομεταφορών, παρέχοντας ένα συνδυασμό ακαδημαϊκής γνώσης και πρακτικής εμπειρίας.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, διακεκριμένες προσωπικότητες από τον χώρο των αερομεταφορών θα προσφέρουν διαλέξεις, μεταφέροντας στους συμμετέχοντες πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες από την πραγματική αγορά».

Χαιρετισμό απέστειλε η υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, Σοφία Ζαχαράκη, ενώ εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Δημήτριος Δαμάσκος.

 

Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του «m» στο Youtube
Ακολουθήστε μας στο επίσημο κανάλι του «m» στο Linkedin
Tags:MBA IN AIR TRANSPORT MANAGEMENTΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑΔΑΑ

Σχετικά Άρθρασχετικά

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Στο +6,6% η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Αθήνας το 11μηνο του 2025

5 Δεκεμβρίου, 2025
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Τα μεγαλύτερα αεροπορικά δρομολόγια στον κόσμο και η νέα πτήση της China Eastern (video)

5 Δεκεμβρίου, 2025
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

ΔΑΑ: Ξεκίνησε το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών

1 Δεκεμβρίου, 2025
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Tour operators και αεροπορικές σε Αυστρία και Ελβετία «ψηφίζουν» Ελλάδα για το 2026

20 Νοεμβρίου, 2025
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Πρωτοβουλία για επαναφορά των απευθείας αεροπορικών πτήσεων μεταξύ Ελλάδας – Καζακστάν

13 Νοεμβρίου, 2025
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Πως σχολίασε το ACI Europe την αλλαγή ηγεσίας στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

10 Νοεμβρίου, 2025
Επόμενο άρθρο

AEGEAN: Νέες απευθείας συνδέσεις και πάνω από 3 εκατ. επιβάτες το 2026 στη Θεσσαλονίκη

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Έχω διαβάσεις και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.

  • Δημοφιλή
  • Σχόλια
  • Τελευταία

Αλλάζει η σύμβαση παραχώρησης του αεροδρομίου στο Καστέλλι Ηρακλείου Κρήτης. Κατατέθηκε νομοσχέδιο στη Βουλή

7 Δεκεμβρίου, 2025

«Έπεσαν» οι υπογραφές για την κατασκευή του σιδηροδρομικού και οδικού άξονα Ελλάδας – Βουλγαρίας – Ρουμανίας

4 Δεκεμβρίου, 2025

Κλειστοί – για αρκετές ώρες – οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα» στις 6/12

6 Δεκεμβρίου, 2025

Και οι οδηγοί φορτηγών (ΣΕΟΦΑΕ) αντιδρούν στην απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό τις πρωινές ώρες

2 Δεκεμβρίου, 2025

Δίνονται στην κυκλοφορία τα τελευταία 10 χλμ. (Μιντιλόγλι – Καμίνια) του άξονα Πάτρα – Πύργος, οι τιμές των διοδίων

3 Δεκεμβρίου, 2025

Συνεχίζουν την απεργία οι οδηγοί ταξί, νέα 24ωρη από το ΣΑΤΑ για Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου

3 Δεκεμβρίου, 2025

Με «εμπόδια» το lifting στους συρμούς του Ηλεκτρικού: Πρόστιμο της ΣΤΑΣΥ στη CAF για καθυστερήσεις

2 Δεκεμβρίου, 2025

Κοινή δράση φορέων της εφοδιαστικής και των εμπορευματικών μεταφορών για την ενδεχόμενη απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών τις πρωινές ώρες

4 Δεκεμβρίου, 2025

Το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι και η (θετική / αρνητική) επίδραση σε «Ελ. Βενιζέλος» και Χανιά

4

«Δεν γίνεσαι εμπορευματικός κόμβος με φορτηγά Euro 3»

1

ΕΕΣΥΜ, ΕΕΒΨ&L, ILME, ΠΕΕΔ και ΟΦΑΕ διαμαρτύρονται για τον νέο ΚΟΚ και τις κυρώσεις στα βαρέα οχήματα

1
MYTILINI AIRPORT, INTRAKAT, 25-26OCT2019

Αποζημίωση στη Fraport Greece για τα έργα «Διόρθωσης – Συμμόρφωσης» στα πρότυπα του EASA

1

Άλλαξαν τα δρομολόγια στον Προαστιακό Αθηνών. Όλες οι πληροφορίες

1

Νέα ώρα αναχώρησης για την αμαξοστοιχία 1301 (Κιάτο – Πειραιάς)

1

Αλλάζει η σύμβαση παραχώρησης του αεροδρομίου στο Καστέλλι Ηρακλείου Κρήτης. Κατατέθηκε νομοσχέδιο στη Βουλή

1

Κατά 4,3% αυξήθηκαν τα έσοδα της Delatolas, στα 0,4 εκατ. τα καθαρά κέρδη του 2024

0

Ραντεβού για 8 επιπλέον διαδικασίες από το myNAFTILIAlive για τους ναυτικούς

8 Δεκεμβρίου, 2025

Κ. Κυρανάκης: Περισσότεροι οδηγοί και λεωφορεία το 2026, επέκταση Μετρό, έργα σε Προαστιακό οι λύσεις για το κυκλοφοριακό

8 Δεκεμβρίου, 2025

Οι τιμές διοδίων στην Αττική Οδό το 2026: 1,25€ για τα μοτοποδήλατα, 2,55€ για τα ΙΧ και 10,10€ για τα μεγάλα φορτηγά

8 Δεκεμβρίου, 2025

Με θετικό πρόσημο η ανταπόκριση του ΟΑΣΘ κατά την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του Μετρό

8 Δεκεμβρίου, 2025

Η Airbus ολοκλήρωσε την εξαγορά των εγκαταστάσεων της Spirit AeroSystems

8 Δεκεμβρίου, 2025

ΠΣΕ: Αυξημένες κατά 2,7% οι ελληνικές εξαγωγές στο 10μηνο χωρίς τα πετρελαιοειδή, με θετικό πρόσημο 7 στους 10 κλάδους

8 Δεκεμβρίου, 2025

ΕΚΤΕΡ: Στηρίζει το Κέντρο Φροντίδας ΑμεΑ στο Ελληνικό

8 Δεκεμβρίου, 2025

Πάνω από 80 σταθμοί φόρτισης της Blink εγκατεστημένοι σε τραπεζικά ιδρύματα πανελλαδικά

8 Δεκεμβρίου, 2025

Metaforespress

  • Ταυτότητα
  • Όροι χρήσης
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Δείτε Ακόμη

  • Υπόγειος
  • Οικονομία
  • Γνώμη
  • (Ταχο)γράφος
  • Videos

Εγγραφή Νewsletter



    Social Media

    Ακολουθήστε το metaforespress.gr στο google news

    Powered by iservices logo

    Metaforespress

    Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.

    Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις.

    No Result
    Προβολή όλων
    • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΜΜΜ
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ
    • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
    • ΟΔΙΚΕΣ
    • LOGISTICS
    • ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ
    • ΝΑΥΤΙΛΙΑ
    • ΥΠΟΓΕΙΟΣ

    © metaforespress.gr

    Επισκόπηση απορρήτου
    Metaforespress

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

    Necessary

    Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

    Στατιστικά

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως τον αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπο και τις πιο δημοφιλείς σελίδες.

    Η διατήρηση αυτού του cookie μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.