ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΈκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, 8-9 Μαρτίου, στις Σήραγγες της Κακιάς Σκάλας

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, 8-9 Μαρτίου, στις Σήραγγες της Κακιάς Σκάλας

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, και συγκεκριμένα στην περιοχή των Σηράγγων Κακιάς Σκάλας, από τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης 8 Μαρτίου ως τις 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής 9 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, από τις 19:00 έως 23:00 της Πέμπτης 8 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθεί σταδιακός αποκλεισμός των δύο δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς και των 2 αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα. Κατά τη χρονική αυτή περίοδο, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε κατεύθυνση.

Από τις 23:00 της Πέμπτης 8 Μαρτίου 2018 έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας το αργότερο, θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός του κλάδου προς Κόρινθο, με παράλληλη αμφιδρόμηση του κλάδου προς Αθήνα. Ειδικότερα, κατά τη χρονική αυτή περίοδο, η κυκλοφορία προς Κόρινθο θα εξυπηρετείται από μία λωρίδα του αντίθετου ρεύματος, ενώ η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται επίσης από μία λωρίδα και στην περιοχή των σηράγγων «Σκίρων» και «Θησέας» θα εκτρέπεται τοπικά στην παράπλευρη βοηθητική οδό εκτός των σηράγγων.

Σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να διεξαχθεί προγραμματισμένη Άσκηση Μεγάλης Κλίμακας στο σύμπλεγμα των σηράγγων της Κακιάς Σκάλας και συγκεκριμένα στην σήραγγα «Ευπαλίνος», σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο