ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΈφοδο των εισαγγελικών αρχών στα γραφεία της Porsche, στη Στουτγάρδη

Έφοδο των εισαγγελικών αρχών στα γραφεία της Porsche, στη Στουτγάρδη

Έφοδο στα γραφεία της Porsche, στη Στουτγάρδη, πραγματοποίησαν οι εισαγγελικές αρχές της πόλης, μετά από καταγγελίες για διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών σε οικονομικό σύμβουλο και για καταβολή μεγάλων χρηματικών ποσών σε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Porsche.

Σύμφωνα με το Reuters, στην έρευνα στη θυγατρική του ομίλου Volkswagen έλαβαν μέρος 176 αστυνομικοί και οικονομικοί επιθεωρητές και 10 εισαγγελείς.

Οικονομικοί επιθεωρητές και εισαγγελείς διερεύνησαν διάφορα κτίρια, μεταξύ των οποίων τα γραφεία της Porsche AG σε Βέισαχ και Στουτγάρδη, τα γραφεία ενός οικονομικού συμβούλου στη Στουτγάρδη και γραφεία οικονομικών αρχών, σύμφωνα με δήλωση της Εισαγγελικής Αρχής της Στουτγάρδης.

Μάλιστα, στο στόχαστρο των αρχών βρίσκεται συγκεκριμένος υπάλληλος, καθώς υπάρχουν υποψίες για διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών σε οικονομικό σύμβουλο της Porsche AG με αντάλλαγμα “δωράκια”, δήλωσε η εισαγγελία.

Επίσης, συγκεκριμένα ονόματα managers της Porsche διερευνώνται για κατάχρηση εμπιστοσύνης και για «δυσανάλογες» πληρωμές σε μέλος που εργάζεται στο Συμβούλιο της Porsche.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο