ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΑνάπτυξη και πιστοποίηση Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης από την Ολυμπία Οδό

Ανάπτυξη και πιστοποίηση Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης από την Ολυμπία Οδό

Ολοκλήρωσε την επιθεώρηση του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης (Integrated Management System-IMS) από τον διεθνή φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) η Ολυμπία Οδός, γεγονός που θα της εξασφαλίσει τους ακόλουθους στόχους:

  • Τη διασφάλιση ποιότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας προς το σύνολο των χρηστών του αυτοκινητοδρόμου, με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015.
  • Την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων που απασχολούνται στη συντήρηση του αυτοκινητοδρόμου εφαρμόζοντας το διεθνές πρότυπο OHSAS 18001:2007.
  • Την προστασία του περιβάλλοντος και την εν γένει παρακολούθηση της τήρησης των περιβαλλοντικών όρων του αυτοκινητόδρομου ακολουθώντας τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 14001:2015.

Το πεδίο εφαρμογής της πιστοποίησης αφορά στη διαχείριση της παραχώρησης αυτοκινητόδρομου, η οποία ειδικότερα περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση του Έργου, τη λειτουργία και συντήρηση του αυτοκινητόδρομου και τη διαχείριση των Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών.

«Με την ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης και την αντίστοιχη πιστοποίηση», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «η Ολυμπία Οδός αποδεικνύει τη δέσμευσή της για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με σαφή προσανατολισμό στην αναγνώριση και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών/ οδηγών, τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης του Αυτοκινητοδρόμου, καθώς και την μέριμνά της για υψηλό επίπεδο του συστήματος υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων της και όλων των απασχολούμενων στο έργο υποδομής.

Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης συμβαδίζει απόλυτα με τη φιλοσοφία της εταιρείας, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από το όραμα και τις αξίες της».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο