ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΟι ημερομηνίες εξετάσεων των ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δηµόσιων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ

Οι ημερομηνίες εξετάσεων των ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δηµόσιων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής θεωρητικών γραπτών εξετάσεων υποψήφιων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ.

Όπως αναφέρει απόφαση, που φέρει την υπογραφή του υφυπουργού Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, οι θεωρητικές γραπτές εξετάσεις για τους υποψήφιους ελεγκτές ελαφρών οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ θα πραγματοποιηθούν στις 30 Μαρτίου 2020 και ώρα 12:00 π.μ.

Αντίστοιχα, οι θεωρητικές γραπτές εξετάσεις για τους υποψήφιους ελεγκτές βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ θα λάβουν χώρα στις 31 Μαρτίου 2020 και ώρα 12:00 π.μ.

Χώρος διεξαγωγής των εξετάσεων ορίζεται στο αμφιθέατρο του κτιρίου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (οδός Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε).

Οι εν θέματι θεωρητικές γραπτές εξετάσεις θα διενεργηθούν, μέσω γραπτών ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, ενώ οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν τις ερωτήσεις και τις πιθανές απαντήσεις τους αναρτημένες στην ιστοσελίδα του υπουργείου (www.yme.gr) και συγκεκριμένα στην επιλογή «Μεταφορές/Εποπτεία-Έλεγχος Οχημάτων και Εγκαταστάσεων/Εξετάσεις Υποψηφίων Ελεγκτών ΚΤΕΟ-Τράπεζες Θεμάτων».

Δικαίωμα συμμετοχής στις εν θέματι θεωρητικές γραπτές εξετάσεις έχουν όσοι υποψήφιοι υποβάλλουν έγκαιρα στη Διεύθυνση Εποπτείας και Ελέγχου (Δ36) του υπουργείου το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 για την κατηγορία των ελαφρών οχημάτων και μέχρι και την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 για την κατηγορία των βαρέων οχημάτων.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο