ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΜετοχικές ανακατατάξεις στις κατασκευές: Το 20% της Intrakat, έναντι 8 εκατ., απέκτησε ο Δ. Κούτρας

Μετοχικές ανακατατάξεις στις κατασκευές: Το 20% της Intrakat, έναντι 8 εκατ., απέκτησε ο Δ. Κούτρας

Μνημόνιο συναντίληψης για την απόκτηση του 20% του μετοχικού κεφαλαίου της Intrakat, έναντι τιμήματος ύψους 8 εκατ. ευρώ, υπέγραψαν η Intracom Holdings και ο Δημήτρης Κούτρας, ο οποίος αποχώρησε από την Ελλάκτωρ, έπειτα από την επικράτηση των αδελφών Καλλιτσάντση.

Ο πρώην πρόεδρος του Άκτωρα, με αυτό τον τρόπο, κάνει πραγματικότητα την εξαγγελία περί παραμονής στον κλάδο των κατασκευών, αλλά αυτή τη φορά σε “αντίπαλο στρατόπεδο”. 

Σύμφωνα με χρηματιστηριακούς αναλυτές, η ανωτέρω εξέλιξη φανερώνει την μετεξέλιξη της αγοράς των κατασκευών, με την Intrakat να αναζητεί στρατηγικούς εταίρους.

Αναλυτικότερα, η χρηματιστηριακή ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (δ.τ. «Intracom Holdings») ανακοινώνει ότι μεταξύ αυτής και του κ. Δημητρίου Κούτρα υπεγράφη σήμερα μνημόνιο συναντίληψης για την απόκτηση 6.095.431 μετοχών της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “INTΡAKOM KATAΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ” και διακριτικό τίτλο “INTRAKAT”, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 20% του μετοχικού της κεφαλαίου, έναντι τιμήματος € 8.000.000.

Η συναλλαγή θα υπόκειται σε όρους και αιρέσεις, όπως η διενέργεια οικονομικών και νομικών ελέγχων και η χορήγηση των απαραίτητων εταιρικών εγκρίσεων.

Η εταιρεία θα δημοσιοποιήσει εγκαίρως, σύμφωνα με το νόμο, αλλά και κατά την πάγια πολιτική της για την πλήρη και ακριβή ενημέρωση των μετόχων της και του επενδυτικού κοινού, κάθε νέα σημαντική μεταβολή ή εξέλιξη που θα προκύψει για το θέμα αυτό».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο