ΑρχικήLOGISTICSΓια 5η συνεχή θητεία, πρόεδρος της ΟΦΑΕ ο Απόστολος Κενανίδης. Οι προτεραιότητες του νέου Δ.Σ.

Για 5η συνεχή θητεία, πρόεδρος της ΟΦΑΕ ο Απόστολος Κενανίδης. Οι προτεραιότητες του νέου Δ.Σ.

Για 5η συνεχή θητεία, πρόεδρος της ΟΦΑΕ εξελέγη ο Απόστολος Κενανίδης. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτ/στών Ελλάδας Εμπορευματικών & Επιβατικών Οδικών Μεταφορών προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών της Ομοσπονδίας στις 20 Ιουνίου 2020.

Στη πρώτη συνεδρίαση για την συγκρότηση σε σώμα που πραγματοποιήθηκε στις 25.06.20, εξέλεξε για πέμπτη θητεία, ως Πρόεδρό του, τον κ. Απόστολο Κενανίδη, καθώς και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΦΑΕ.

Η θητεία της νέας Διοίκησης της ΟΦΑΕ, όπως ορίζει το  καταστατικό της, είναι τριετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο 2023.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΦΑΕ έχει ως εξής:

Πρόεδρος

Απόστολος Κενανίδης

Α’ Αντιπρόεδρος

Μιχαήλ Πεζίκογλου

Β΄Αντιπρόεδρος

Δημήτρης Φωκαΐδης

Γ’ Αντιπρόεδρος

Ιωάννης Ψαθάς

Γενικός Γραμματέας

Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης

Ταμίας

Γεώργιος Σιδερίδης

Αναπλ.Γραμματέας

Παναγιώτης Χαραλάμπους

Μέλος

Θεόδωρος Μπαλαλώτης

Μέλoς

Κων/νος Ουκουτζιόγλου

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΦΑΕ θα εντείνει τις προσπάθειες για την ανάπτυξη του κλάδου των οδικών μεταφορών, αποσκοπώντας σε απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις του κλάδου, θέτοντας τρεις βασικούς άξονες προτεραιοτήτων στον πρόγραμμα εργασίας της επόμενης τριετίας, ως εξής:

Βιώσιμη Ανάπτυξη: Ενίσχυση των «πράσινων» μεταφορών μέσα από κίνητρα για την ανανέωση του στόλου των ΦΔΧ και των ΤΛΔΧ, καθώς και προώθηση της ψηφιοποίησης εγγράφων και διαδικασιών

-Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του κλάδου με άμεσα και έμμεσα χρηματοδοτικά εργαλεία, καθώς και με την προώθηση των συνεργειών και της ομαδικότητας για την καλύτερη οργάνωση της αγοράς.

-Ανάπτυξη ενός στιβαρού συστήματος οδικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της παράνομης μεταφοράς και την αποκατάσταση του υγιούς ανταγωνισμού.

“Στόχος μας η ανάπτυξη και η ενίσχυση του κλάδου των Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών, για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, αλλά και για την πρόοδο της κοινωνίας μας”, υπογραμμίζει η ΟΦΑΕ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε ένα σχόλιο