ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΔιαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου για το πληροφοριακό σύστημα αδειών κυκλοφορίας και οδήγησης

Διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου για το πληροφοριακό σύστημα αδειών κυκλοφορίας και οδήγησης

Μετά την κατάθεση στη Βουλή του νέου σχεδίου νόμου για τις εξετάσεις και τη χορήγηση αδειών οδήγησης, η γενική γραμματεία του υπουργείου Μεταφορών προχωρά στην προκήρυξη ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει την «Παροχή τεχνικής υποστήριξης του λογισμικού εφαρμογών του Κεντρικού Πληροφοριακού Συστήματος Αδειών Κυκλοφορίας και Αδειών Οδήγησης.

Όπως διευκρινίζεται, το έργο βαρύνει τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των Υπηρεσιών του υπουργείου Μεταφορών, ως ακολούθως:

Στο πλαίσιο του αντικειμένου του έργου, ο ανάδοχος θα παρέχει:

•  Πλήρη τεχνική υποστήριξη του λογισμικού για τη μετάβαση της παραγωγικής λειτουργίας του λογισμικού εφαρμογών του Κεντρικού Πληροφοριακού Συστήματος (υποσυστήματα Αδειών Κυκλοφορίας, Αδειών Οδήγησης, Ειδικών Αδειών Οδήγησης Ε.Δ.Χ., Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών, Σ.Ε.Σ.Ο., βοηθητικά προγράμματα) από το GCOS partition στο OPEN partition, εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα των δεδομένων και τη λειτουργικότητα των διαδικασιών.

• Πλήρη τεχνική υποστήριξη για το σύνολο του λογισμικού εφαρμογών, που εκτός των παραπάνω συμπεριλαμβάνει και τα Πληροφοριακά Συστήματα RESPER, Ανταλλαγής Στοιχείων για εκτύπωση Αδειών Οδήγησης, Ε.Μ.Μ.Ε., ERRU, Ιστορικό Αδειών Κυκλοφορίας, Ιστορικό Αδειών Οδήγησης, Η.Α.Σ. για Φ.Δ.Χ. και Λ.Δ.Χ., Απόσυρσης, Τεχνικό Αρχείο Οχημάτων.

Να σημειωθεί ότι, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι στις 12 Μαρτίου και ώρα 12.00, ενώ η αποσφράγιση θα γίνει στις 18 Μαρτίου.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο