ΑρχικήMMMΔιαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Shaping the Mobility of Tomorrow” στις 9/12. Συμμετέχουν τα υπ. Μεταφορών, Ενέργειας, Free Now, BEAT, Volvo, ITS Europe

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Shaping the Mobility of Tomorrow” στις 9/12. Συμμετέχουν τα υπ. Μεταφορών, Ενέργειας, Free Now, BEAT, Volvo, ITS Europe

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, στις 11:30, διοργανώνεται διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Shaping the Mobility of Tomorrow”, με στόχο την ενημέρωση πολιτών και επιχειρήσεων για τα οφέλη, αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργεί η είσοδος της χώρας στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι κάτωθι:

-Γιάννης Κεφαλογιάννης, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών,

-Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας,

-Marc Berg, CEO, Free Now,

-Νίκος Γιαννουσάς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Volvo Cars Hellas,

-Βασίλης Ντάνιας, Γενικός Διευθυντής Ελλάδος, Beat,

-Άγγελος Αμδίτης, διευθυντής Έρευνας στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ) του ΕΜΠ, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για τα Ευφυή Συστήματα Μεταφορών (ERTICO-ITS Europe) και αναπληρωτής πρόεδρος Δ.Σ. ΟΑΣΑ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν θέματα και συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον των αστικών μετακινήσεων, τις νέες υπηρεσίες και δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, καθώς επίσης και η συμβολή της ηλεκτροκίνησης στην επανεκκίνηση της οικονομίας.

Η ψηφιακή εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν δωρεάν την εγγραφή: εδώ.

Το metaforespress.gr είναι μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας και ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας, Φωτεινός Φώτης συντονίζει το πάνελ της ανοιχτής συζήτησης, η οποία ξεκινά στις 12.00. H κάλυψη της εκδήλωσης θα γίνεται ζωντανά.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο