ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΕίναι η δεύτερη φορά που «τινάζουν στον αέρα» την Πατρών – Πύργου, σχολίασε για την κυβέρνηση ο Χρήστος Σπίρτζης

Είναι η δεύτερη φορά που «τινάζουν στον αέρα» την Πατρών – Πύργου, σχολίασε για την κυβέρνηση ο Χρήστος Σπίρτζης

Την πρώτη επίσημη τοποθέτησή του για τις διαφαινόμενους χειρισμούς του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τον οδικό άξονα Πάτρα – Πύργος έκανε ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης υπεραμύνθηκε της απόφασής του για την κατάτμηση του οδικού άξονα σε 8 τμήματα, σημειώνοντας παράλληλα ότι «είναι παράδοξο όταν έχουν ολοκληρωθεί οι διαγωνισμοί και υλοποιείται το έργο, οποιοσδήποτε να έρθει και να πει το σταματάω και ξεκινάω έναν νέο διαγωνισμό. Είναι η δεύτερη φορά που τινάζουν στον αέρα την Πατρών – Πύργου».

Σημειώνεται ότι, στη Βουλή, ο νέος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής είχε σημειώσει ότι εξετάζεται μια «ριζική λύση» για τον εν λόγω οδικό άξονα, υποστηρίζοντας ότι «όπως είναι σήμερα το έργο, οδηγείται σε αδιέξοδο. Είναι εκτός πραγματικότητας να συζητάμε απλώς αν θα καθυστερήσει ή αν θα χαθούν χρήματα».

Στο ακόλουθο video, οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών στο Κόκκινο Πάτρας.

H συνέντευξη Στο Κόκκινο Πάτρας

Είναι παράδοξο όταν έχουν ολοκληρωθεί οι διαγωνισμοί και υλοποιείται το έργο οποιοσδήποτε να έρθει και να πει το σταματάω και ξεκινάω έναν νέο διαγωνισμό. Είναι η δεύτερη φορά που τινάζουν στον αέρα την «Πατρών – Πύργου». Η συνέντευξη 107.7 στο Κόκκινο

Posted by Χρήστος Σπίρτζης on Tuesday, 23 July 2019

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο