ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΕκθεσιακό συνέδριο ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo στις 14 και 15 Νοεμβρίου

Εκθεσιακό συνέδριο ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo στις 14 και 15 Νοεμβρίου

Το παρόν και το μέλλον της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας, οι θέσεις της κυβέρνησης, ο σχεδιασμός των υποδομών, τα επενδυτικά σχέδια και οι προοπτικές για επενδύσεις στον τομέα του e-mobility θα αναλυθούν από την πολιτική ηγεσία των συναρμόδιων υπουργείων και τους επικεφαλής των συγκοινωνιακών οργανισμών της χώρας, κατά το διήμερο εκθεσιακό συνέδριο ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo, που θα διεξαχθεί, στο Helexpo Maroussi, το διήμερο 14-15 Νοέμβρη.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Δήμου της Αθήνας, του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών και άλλων φορέων.

Αξίζει να σημειωθεί πως περιμετρικά του συνεδριακού χώρου θα παρουσιαστούν ηλεκτροκίνητα λεωφορεία, επαγγελματικά οχήματα, φορτιστές, ολοκληρωμένα συστήματα φόρτισης κ.α.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ EXPO - 1ο Διεθνές Εκθεσιακό Συνέδριο για τα Ηλεκτρικά Λεωφορεία

Ακόμη και ο απλός πολίτης ή επαγγελματίας που θα παρακολουθήσει το συνέδριο, θα έχει πλέον τη γνώση να συγκρίνει τη συμβατική με την ηλεκτρική τεχνολογία και να επιλέξει το επόμενο αυτοκίνητο για τον ίδιο ή για την επιχείρησή του.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί το επίσης διήμερο τεχνικό σεμινάριο για τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, το οποίο απευθύνεται στους τεχνικούς συνεργείων, στους επισκευαστές οχημάτων και σε αυτούς που θέλουν να ειδικευτούν στη μηχανοτρονική (μηχανολογία ηλεκτρικών οχημάτων), ειδικότητα που θα τύχει υψηλής ζήτησης σε σύντομο διάστημα.

Για το πλήρες πρόγραμμα των εισηγητών, των ομιλιών  και τα εκθέματα που θα παρουσιαστούν στο συνέδριο ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo, καθώς και πληροφορίες για το τεχνικό σεμινάριο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο www.electrokinisiexpo.gr

Οργανωτής του Συνεδρίου είναι η Εκδόσεις Αγριμανάκη Α.Ε.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο