ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΕνημέρωση της Περιφέρειας Αττικής για τη λειτουργία των Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών Αττικής

Ενημέρωση της Περιφέρειας Αττικής για τη λειτουργία των Διευθύνσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής προέβη, πρόσφατα, στο κλείσιμο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Νοτίου Τομέα, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των αρμοδίων Αρχών στην καταπολέμηση φαινομένων διαφθοράς.

«Ενημερώνουμε ότι πλέον η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Νοτίου Τομέα λειτουργεί κανονικά για το μεγαλύτερο μέρος των αρμοδιοτήτων της, ενώ για νέα αιτήματα αρμοδιότητας του τμήματος Αδειών Οδήγησης, οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται από τις λοιπές υπηρεσίες μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής.

Η δε Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων που είχε διακόψει προσωρινά τη λειτουργία της, λόγω μετεγκατάστασής της σε νέο κτίριο, από αύριο, Τετάρτη, 10-04-2019 πρόκειται να επαναλειτουργήσει κανονικά», επισημαίνει η Περιφέρεια, σημειώνοντας ότι οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται από οποιαδήποτε από τις λοιπές πέντε υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο