ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΕπεκτείνεται το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης

Επεκτείνεται το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης

Θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αναφέρθηκε, σήμερα, στην επέκταση του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην Ε’ δημοτική κοινότητα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

«Το παλαιότερο σύστημα με την κάρτα είχε απαξιωθεί. Το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης έχει απελευθερώσει θέσεις για τους επισκέπτες, ενώ οι μόνιμοι κάτοικοι έχουν τις δικές τους που αστυνομεύονται», είπε ο κ.Μπουτάρης σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, μαζί με την αντιδήμαρχο Οικονομικών, Αννα Αγγελίδου.

Όπως είπε, η πόλη διαθέτει πολλά Ι.Χ. αυτοκίνητα και δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετηθούν όλα, ενώ υποστήριξε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσεις ένα καινούργιο σύστημα και να μην κάνεις λάθη. ‘Οποιος τρώει πέφτουν και ψίχουλα. Ο επόμενος δήμαρχος που θα εκλεγεί ας τα διορθώσει».

Η αντιδήμαρχος Οικονομικών, από την πλευρά της, πρόσθεσε πως το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης που ξεκίνησε από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και προχώρησε στη Γ’ δημοτική κοινότητα «πέρασε από σαράντα κύματα.

Στη συντριπτική πλειοψηφία τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Οι επισκέπτες βρίσκουν να παρκάρουν, οι δρόμοι έχουν ελαφρύνει από το κυκλοφοριακό φόρτο, ενώ μειώθηκαν τα διπλοπαρκαρισμένα και τα παράνομα σταθμευμένα».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο