ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΕπιστολή στον υπουργό Υποδομών για τον κόμβο Πυργετού στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου

Επιστολή στον υπουργό Υποδομών για τον κόμβο Πυργετού στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου

Κοινή παρέμβαση στον αρμόδιο υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή για τον κόμβο Πυργετού κάνουν οι δήμαρχοι Τεμπών και Αγιάς, κ. Κώσταs Κολλάτος και κ. Αντώνης Γκουντάρας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», οι δύο δήμαρχοι, με επιστολή τους, αρχικά ενημερώνουν τον υπουργό για το πρόβλημα που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή.

Κάνουν, επίσης, λόγο για τα προβλήματα που δημιουργούνται στην προσβασιμότητα των τουριστών και των πολιτών σε μια μεγάλη περιοχή του νομού Λάρισας.

Ακόμη, στο πλήγμα που δέχεται ο αγροτικός κόσμος των Δήμων Τεμπών και Αγιάς, αλλά και η ίδια η Κοιλάδα των Τεμπών.

«Στο πλαίσιο υλοποίησης της εργολαβίας Μαλιακός – Κλειδί και της ολοκλήρωσης των Σηράγγων των Τεμπών, πλησίον του σταθμού Διοδίων Πυργετού, έχει κατασκευαστεί κόμβος – ημικόμβος, αλλιώς κόμβος «μονόπλευρης» εξυπηρέτησης.

Μετά την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου ημικόμβου είναι δυνατή η είσοδος – έξοδος από την ΠΑΘΕ των κινούμενων οχημάτων από και προς Αθήνα, όχι όμως των κινούμενων από και προς Θεσσαλονίκη.

Όπως καταλαβαίνετε έχει επιφέρει σωρεία αρνητικών επιπτώσεων σε πολλαπλούς τομείς, όχι μόνο εντός των περιορισμένων ορίων των Δήμων Τεμπών και Αγιάς, αλλά και σε ολόκληρη την Περιφέρεια Θεσσαλίας», επισημαίνεται.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο