ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΕργασίες ανακαίνισης σε 10.000 ιστούς ηλεκτροφωτισμού σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής

Εργασίες ανακαίνισης σε 10.000 ιστούς ηλεκτροφωτισμού σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής

Ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης και αποκατάστασης φθορών σε 10.000 ιστούς ηλεκτροφωτισμού, σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, με στόχο την αισθητική αναβάθμιση της εικόνας της Αττικής και την προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 11 Μαρτίου και θα πραγματοποιηθούν σε βασικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου μεταξύ των οποίων οι λεωφόροι Αλίμου, Κατεχάκη, Αθηνών, Πειραιώς, Βάρης, Βουλιαγμένης, Κηφισίας, Μεσογείων, Ποσειδώνος, Αθηνών-Σουνίου, Λαυρίου, Συγγρού, Σχιστού, Π. Ράλλη, Αλεξάνδρας.

Η συγκεκριμένη δράση έχει εκτιμώμενο χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης τα 2 έτη.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα εξωραϊστεί σημαντικά η εικόνα των ιστών ηλεκτροφωτισμού, καθώς πολλοί από αυτούς εμφανίζουν σήμερα σημάδια οξείδωσης και εκτεταμένων φθορών. Παράλληλα, θα γίνει ενδελεχής έλεγχος τυχόν διάβρωσής τους  καθώς και αντικατάσταση των εκλιπόντων ή φθαρμένων θυρίδων.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από την Τροχαία και θα λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα προκειμένου να υπάρξει η ελάχιστη δυνατή όχληση των πολιτών και οι εργασίες να εκτελούνται με απόλυτη ασφάλεια.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο