ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΙκανοποιημένη η Siemens από τα αποτελέσματα του χρηματοοικονομικού έτους 2019

Ικανοποιημένη η Siemens από τα αποτελέσματα του χρηματοοικονομικού έτους 2019

«Είναι σαφές ότι η αποδυνάμωση της παγκόσμιας οικονομίας επιταχύνθηκε κατά τη διάρκεια του χρηματοοικονομικού έτους 2019.

Παρόλα αυτά, μπορέσαμε ξανά να ανταποκριθούμε στους στόχους μας για την απόδοση της Siemens με ένα λαμπρό τέταρτο τρίμηνο.

Οι χρηματοοικονομικές μας εκτιμήσεις επιτεύχθηκαν πλήρως σε κάθε τομέα. Η στρατηγική ιδέα του Vision 2020+ παίρνει ώθηση.

Συγκεκριμένα, αυτό περιλαμβάνει την πρόοδο της προγραμματισμένης, με υψηλή προτεραιότητα, δημόσιας εγγραφής της Siemens Energy όπου προχωράμε βάσει προγράμματος.

Η παγκόσμια ομάδα της Siemens έκανε μια εξαιρετική δουλειά για ακόμα μια φορά στο χρηματοοικονομικό έτος 2019.

Πέρα από την ισχυρή λειτουργική μας απόδοση, ξεκινήσαμε με επιτυχία τη μεγαλύτερη μεταμόρφωση στην ιστορία της εταιρείας μας.

Είμαι περήφανος για αυτή την εξαιρετική ομάδα και προσβλέπω στο να μοιραστώ μαζί τα καθήκοντά μας για το νέο χρηματοοικονομικό έτος», δήλωσε ο Joe Kaeser, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens AG, σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα του 2019.

Το χρηματοοικονομικό έτος του 2019 οι παραγγελίες αυξήθηκαν κατά 7%, φτάνοντας τα €98 δισ. και τα έσοδα αυξήθηκαν κατά  5%, φτάνοντας τα €86.8 δισ. Ο δείκτης καταγραφής της τάσης πωλήσεων ήταν 1.13.

Σε συγκρίσιμη βάση, εξαιρώντας τις συναλλαγματικές διαφορές και τα αποτελέσματα του χαρτοφυλακίου, οι παραγγελίες αυξήθηκαν 6% και τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 3% με την πλειοψηφία των Βιομηχανικών Δραστηριοτήτων να συμβάλλει στην ανάπτυξη.

Τα προσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITA) των Βιομηχανικών Δραστηριοτήτων αυξήθηκαν ελαφρά στα €9 δισ.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο