ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΚαθορίστηκε η ημερομηνία εξετάσεων για τους ελεγκτές ελαφρών και βαρέων οχημάτων ∆ηµόσιων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ

Καθορίστηκε η ημερομηνία εξετάσεων για τους ελεγκτές ελαφρών και βαρέων οχημάτων ∆ηµόσιων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής θεωρητικών γραπτών εξετάσεων υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχηµάτων ∆ηµόσιων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ.

Σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, οι θεωρητικές γραπτές εξετάσεις για τους υποψήφιους ελεγκτές ελαφρών οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ θα διεξαχθούν στις 30 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 π.μ.

Αντίστοιχα, οι θεωρητικές γραπτές εξετάσεις για τους υποψήφιους ελεγκτές βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ θα διεξαχθούν στις 31 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 π.μ.

Και οι δύο διαδικασίες θα λάβουν χώρα στο αμφιθέατρο του κτιρίου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Οι εν θέματι θεωρητικές γραπτές εξετάσεις θα διενεργηθούν µέσω γραπτών ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, ενώ οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν τις ερωτήσεις και τις πιθανές απαντήσεις τους αναρτημένες στην ιστοσελίδα του υπουργείου (www.yme.gr) και συγκεκριµένα στην επιλογή «Μεταφορές/Εποπτεία-Έλεγχος Οχημάτων και Εγκαταστάσεων/Εξετάσεις Υποψηφίων Ελεγκτών ΚΤΕΟ-Τράπεζες Θεμάτων».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο