ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΚαι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα συμμετάσχει στο Ελληνογαλλικό Επενδυτικό Φόρουμ

Και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα συμμετάσχει στο Ελληνογαλλικό Επενδυτικό Φόρουμ

Το Παρίσι θα επισκεφθεί και ο Έλληνας υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να συμμετάσχει στο Ελληνογαλλικό Επενδυτικό Φόρουμ που διοργανώνεται την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου.

Το φόρουμ, με θέμα «Ελλάδα, Στρατηγικός παράγοντας στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Η εμπιστοσύνη ξαναγεννιέται», τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Εξωτερικών και Τουρισμού και διοργανώνεται, σε συνεργασία με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Παρισίων και την Ένωση Εμπορικών Συμβούλων Εξωτερικού Γαλλίας, CCEF.

Υπουργοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν τις μεταρρυθμίσεις των τελευταίων μηνών της νέας κυβέρνησης, όπως επίσης και μία χαρτογράφηση των ευκαιριών και προοπτικών επενδύσεων στην Ελλάδα, στους σημαντικότερους τομείς, όπως ενέργεια, υποδομές, νέες τεχνολογίες – καινοτομία, διαχείριση αποβλήτων, δημόσια έργα, ιδιωτικοποιήσεις, τουρισμός.

Συμμετέχουν μεταξύ άλλων, οι υπουργοί κ.κ. Ά. Γεωργιάδης, Κ. Χατζηδάκης και Χ. Θεοχάρης.

Την εναρκτήρια ομιλία, θα πραγματοποιήσουν οι Υπουργοί Οικονομικών της Γαλλίας και της Ελλάδας, κκ Bruno Le Maire και Χρήστος Σταϊκούρας.

Το συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν Γάλλοι επιχειρηματίες, υψηλόβαθμα στελέχη γαλλικών επιχειρήσεων, σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι φορέων όπως το Medef, CCI PARIS, CCEF.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο