ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΚαμπάνια ευαισθητοποίησης από την ΜΚΟ «Ε.Λ.Α.» για υπεύθυνη και ασφαλή οδήγηση

Καμπάνια ευαισθητοποίησης από την ΜΚΟ «Ε.Λ.Α.» για υπεύθυνη και ασφαλή οδήγηση

Έχοντας ως στόχο την καθοδήγηση των οδηγών σε μια σωστή οδηγική συμπεριφορά, μια ξεχωριστή καμπάνια ευαισθητοποίησης βρίσκεται στον αέρα εδώ και λίγο καιρό από την ΜΚΟ «Ε.Λ.Α.».

Το κεντρικό slogan «Υπεύθυνοι Οδηγοί. Ασφαλείς Δρόμοι» περιέχει την ουσία του οράματος της «Ε.Λ.Α.» και βασίζεται στην κοινή παραδοχή ότι αν όλοι οδηγούμε σεβόμενοι το γεγονός ότι οι δρόμοι δεν ανήκουν μόνο σε εμάς, τότε μπορούμε να πάμε μπροστά ως κοινωνία.

Το συγκεκριμένο όραμα αποκτά φωνή με το πρώτο από τα τρία διαφημιστικά μηνύματα με τίτλο: «Μη γίνεσαι εμπόδιο στην ανάγκη. Δώσε προτεραιότητα στη ζωή».

Το πρώτο σποτ της «Ε.Λ.Α.» δείχνει όμως με μια εικόνα (συγκεκριμένα με ένα μονοπλάνο) το τραγικό αποτέλεσμα όταν δεν δίνουμε σημασία στο ρόλο της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), όταν γινόμαστε εμπόδιο στην ανάγκη κάποιου συνανθρώπου μας που μάχεται για να μείνει στη ζωή.

Ακολουθεί το πρώτο σποτ της «Ε.Λ.Α.»

Ποια είναι η «Ε.Λ.Α.»

Η «Ε.Λ.Α.» (Ελένη, Λεωνίδας, Αντώνης) είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που δημιουργήθηκε αποκλειστικά με ιδιωτική πρωτοβουλία για να αποτίσει φόρο τιμής σε τρεις ανθρώπους που έχασαν άδικα τη ζωή τους σε τροχαίο.

Με αυτό το συναισθηματικό φορτίο, γεννήθηκε η επιθυμία στον δημιουργό της «Ε.Λ.Α.» να αλλάξει το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι πρώτη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε θανάτους από τροχαία δυστυχήματα. Με αυτό το όραμα, η «Ε.Λ.Α.» θα προσπαθήσει να αλλάξει κατεύθυνση στην οδηγική συμπεριφορά, δίνοντας προτεραιότητα στη ζωή.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο