ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΚλείνουν 12 σημεία εξυπηρέτησης συνδρομητών σε Αττική Οδό και Μορέα, λόγω κορωνοϊού

Κλείνουν 12 σημεία εξυπηρέτησης συνδρομητών σε Αττική Οδό και Μορέα, λόγω κορωνοϊού

Οι εταιρείες «Αττική Οδός ΑΕ» και «Αττικές Διαδρομές ΑΕ», στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ανακοίνωσαν ότι, από το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου και μέχρι νεωτέρας, θα λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο η Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών.

Επίσης, τα 9 Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών στην Αττική Οδό και τα 3 Σημεία Εξυπηρέτησης στον Αυτοκινητόδρομο Μορέα (Σπαθοβούνι, Νεστάνη, Καλαμάτα) θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό.

Οι εγγραφές συνδρομητών και η χορήγηση πομποδεκτών θα εξυπηρετούνται τηλεφωνικά και μέσω courier, ενώ οι επαναφορτίσεις των πομποδεκτών υπάρχει δυνατότητα να γίνονται και ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας my e-PASS στον ιστότοπο https://cs.attiki-odos.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών (Τ.Ε.Π), η οποία λειτουργεί Δευτέρα – Σάββατο, 08:00 – 19:00 και Κυριακή 11:00 – 19:00 ή μέσω e-mail στο customercare@attikesdiadromes.gr.

Επίσης, προτείνεται στους οδηγούς να πληρώνουν το αντίτιμο στους σταθμούς διοδίων με χρήση τραπεζικής κάρτας με ανέπαφη συναλλαγή, αντί με μετρητά.

Τηλέφωνο: 210 – 6682 222

Fax: 210 – 6682 240

e-mail: customercare@attikesdiadromes.gr

https://cs.attiki-odos.gr

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο