ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ 23 Σεπτεμβρίου – 7 Οκτωβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ 23 Σεπτεμβρίου – 7 Οκτωβρίου

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η έναρξη εφαρμογής κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) με στένωση λωρίδας, ισχύουσες κατά το χρονικό διάστημα από 23.09.2020 έως και την 07.10.2020, προκειμένου πραγματοποιηθούν εργασίες έλξης και ένωσης καλωδίων, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Υπόγειες διασυνδέσεις Κρήτης στα πλαίσια της διασύνδεσης Κρήτης με το ηπειρωτικό σύστημα».

Ειδικότερα κατά την πρώτη μέρα των εργασιών (23.09.2020), για τις ανάγκες απεγκατάστασης της εργοταξιακής σήμανσης και τοποθέτησης της προβλεπόμενης σήμανσης για τις ανάγκες του έργου, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, θα διακοπεί, από την 06:00 ώρα της 23.09.2020 έως και την 16:00 ώρα της ιδίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα του ΒΟΑΚ από τον κόμβο Ταυρωνίτη έως και τον κόμβο Κολυμβαρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σε περίπτωση που απαιτηθεί πέραν της 16:00 ώρας της 23.09.2020 η παράταση της προαναφερόμενης απαγόρευσης, αυτή θα εφαρμοστεί μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο και έως το αργότερο την 20:00 ώρα της ίδιας μέρας.

Κατά τις ώρες εφαρμογής των απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των κινούμενων επί του Β.Ο.Α.Κ. οχημάτων θα εκτρέπεται – διεξάγεται στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κίσσαμο από την έξοδο του κόμβου Ταυρωνίτη και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Χανιά από την έξοδο του κόμβου Κολυμβαρίου (κίνηση στην Παλαιά Εθνική Οδό Χανίων – Κισσάμου).

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο