ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΑλλαγές στη συνεργασία εταιρειών μίσθωσης ΙΧ οχημάτων – ξενοδοχείων. Τέλος στα υποκαταστήματα, μέσω υπαλλήλων οι παρεχόμενες υπηρεσίες

Αλλαγές στη συνεργασία εταιρειών μίσθωσης ΙΧ οχημάτων – ξενοδοχείων. Τέλος στα υποκαταστήματα, μέσω υπαλλήλων οι παρεχόμενες υπηρεσίες

Μέσω των υπαλλήλων των επιχειρήσεων, χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη υποκαταστήματος στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, θα μπορεί να γίνεται η μίσθωση ΙΧ αυτοκινήτων, σύμφωνα με απόφαση των υπουργών Υποδομών και Μεταφορών Πολιτισμού και Τουρισμού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σχετικά «Οι επιχειρήσεις εκμίσθωσης ΙΧ αυτοκινήτων δύνανται να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζονται, μέσω των υπαλλήλων τους.

Για την παροχή των υπηρεσιών αυτών, οι επιχειρήσεις εκμίσθωσης ΙΧ αυτοκινήτων δεν απαιτείται να διαθέτουν υποκατάστημα στον τόπο στον οποίο βρίσκονται τα ξενοδοχεία.

Για την παροχή των ανωτέρω υπηρεσιών οι επιχειρήσεις εκμίσθωσης ΙΧ αυτοκινήτων οφείλουν να δηλώνουν μέσα στο πρώτο δίμηνο κάθε έτους τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζονται, στην οικεία Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού (Π.Υ.Τ.) του τόπου στον οποίο βρίσκονται τα ξενοδοχεία.

Για το τρέχον έτος, οι επιχειρήσεις εκμίσθωσης ΙΧ αυτοκινήτων δηλώνουν τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζονται στην αρμόδια Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού (Π.Υ.Τ.), εντός ενός (1) μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας».

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
Tags
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο