ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΜε τη μορφή του Ανταγωνιστικού Διαλόγου θα προκηρυχθεί ο οδικός άξονας Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη

Με τη μορφή του Ανταγωνιστικού Διαλόγου θα προκηρυχθεί ο οδικός άξονας Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη

Με τη μορφή του Ανταγωνιστικού Διαλόγου θα προκηρυχθεί ο οδικός άξονας Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέσουν τις προτάσεις τους, πριν την υποβολή των δεσμευτικών προσφορών.

Επίσης, ο εν λόγω οδικός άξονας θα κατασκευαστεί σαν έργο ΣΔΙΤ και η αποπληρωμή του θα γίνει με πληρωμές διαθεσιμότητας, κατά την περίοδο λειτουργίας.

Σύμφωνα με τα υπουργεία Υποδομών και Ανάπτυξης, το έργο αυτό θα βελτιώσει την ασφάλεια των οδικών υποδομών της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, ενώ παράλληλα θα συμβάλει στην τουριστική αναβάθμιση της περιοχής με τη λειτουργία των υφιστάμενων και σχεδιαζόμενων συγκοινωνιακών υποδομών και τη διασφάλιση γρήγορων και ασφαλών μετακινήσεων.

Επιπλέον, μέσω της υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου θα επιτευχθεί μείωση του κόστους μεταφορών και αύξηση της ανταγωνιστικότητας του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα της οικονομίας της περιοχής.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο