ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΜε 2 πληρώματα το ΙΜΕΤ στο “Hi-Tech EKO Mobility Rally 2019”

Με 2 πληρώματα το ΙΜΕΤ στο “Hi-Tech EKO Mobility Rally 2019”

Το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ συμμετείχε και φέτος στο 12ο Οικολογικό Ράλι για αυτοκίνητα που κινούνται μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, που διοργάνωσε το ΕΛΙΝΗΟ, το διήμερο 4-5 Μαΐου, με αφετηρία την πλατεία Κοτζιά.

Ο διεθνής αγώνας ακριβείας της FIA για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με την ονομασία “Hi-Tech EKO Mobility Rally 2019” ήταν ο εναρκτήριος αγώνας τύπου Regularity του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η διοργάνωσή του στην Ελλάδα αποτελεί τιμητική διάκριση για τη χώρα μας.

Παρά τη χαμηλή διείσδυση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, η συμμετοχή 13 συνολικά αυτοκινήτων κρίνεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, ιδιαίτερα υψηλό ήταν και το επίπεδο της τεχνολογίας αιχμής των οχημάτων που συμμετείχαν, ενώ δεν έλειψαν και οι παγκόσμιες πρεμιέρες οχημάτων.

Το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ συμμετείχε με 2 πληρώματα στο τιμόνι των δύο BMW i3, με οδηγούς τους κ.κ. Ιωάννης Αλέρτας και Αριστοτέλης Σπηλιώτης και η θέση τους στην τελική κατάταξη του αγώνα ήταν ικανοποιητική, τόσο όσον αφορά τη θέση τερματισμού όσο και τη χαμηλή κατανάλωση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο