ΑρχικήΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙΞεκινά η ανακατασκευή και ενίσχυση της παλαιάς γέφυρας του ποταμού Πηνειού. Οι εναλλακτικές διαδρομές

Ξεκινά η ανακατασκευή και ενίσχυση της παλαιάς γέφυρας του ποταμού Πηνειού. Οι εναλλακτικές διαδρομές

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών γνωστοποίησε ότι την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 θα διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού – Ραψάνης που διέρχεται μέσω της  κοιλάδας των Τεμπών, προκειμένου να γίνει η ανακατασκευή και ενίσχυση της παλαιάς γέφυρας του ποταμού Πηνειού.

Οι εργασίες ανακατασκευής και ενίσχυσης της παλαιάς γέφυρας, που κατασκευάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1960, προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε οκτώ περίπου μήνες.

Στο διάστημα αυτό, η κυκλοφορία θα γίνεται, είτε μέσω του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου, είτε μέσω της Εθνικής Οδού Λάρισας – Ελασσόνας – Κοζάνης.

Μνεία λήφθηκε για τους κατοίκους του Δήμου Τεμπών, οι οποίοι χρειάζεται να μετακινηθούν εντός των ορίων του Δήμου.

Προς τούτο, με μέριμνα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, θα χορηγηθούν από την εταιρεία παραχώρησης που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο και την παλαιά εθνική οδό, κάρτες για τη δωρεάν διέλευση από τον αυτοκινητόδρομο, μέσω του πλευρικού σταθμού διοδίων Ευαγγελισμού για όσο διάστημα θα διαρκέσει η διακοπή τη κυκλοφορίας στο τμήμα της παλαιάς εθνικής οδού.

Share With:
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο